Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

«Ξεμούδιασαν» με φιλικό αγώνα Φοίβος και Νέοι ΑΕΛ

Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό έδωσε στη έδρα του στη Γιάννουλη η ομάδα του Φοίβου, που αντιμετώπισε την ομάδα των Νέων αθλητών της ΑΕΛ.

Α.Ο.Φοίβος: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία Μπάσκετ και Βόλει

Με προπονητές επιστήμονες καθηγητές φυσικής αγωγής, με πίστη στα ιδανικά μας για καθαρό αθλητισμό μέσα και έξω από το γήπεδο & την πεποίθηση ότι ο αθλητισμός πρέπει να συνοδεύει το παιδί στην ανάπτυξή του και μοναδικό μας κινητρο την αγάπη για τα παιδιά και τον αθλητισμό, ξεκινάμε και φέτος με συνοδοιπόρους μας εσάς.

Το πρόγραμμα της Εθνικής και οι νέοι όμιλοι στο Παγκόσμιο κύπελλο.


Η Εθνική Ανδρών βρίσκεται στους 16 της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τις ΗΠΑ και την Τσεχία, μπαίνοντας στον νέο όμιλο που σχηματίστηκε, με τους αγώνες να γίνονται στη Σενζέν.

Δηλώσεις Σκουρτόπουλου-Καλάθη-Χενάρε-Αμπερκρόμπι


Τι δήλωσαν μετά τη νίκη της Εθνικής Ανδρών επί της Νέας Ζηλανδίας ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος και ο Νικ Καλάθης, καθώς και οι Πολ Χενάρε και Τομ Αμπερκρόμπι από πλευράς ηττημένων.

Παγκόσμιο Κύπελλο 2019: Ελλάδα-Νέα Ζηλανδία 103-97 (φώτο)

Η Ελλάδα έκανε αυτό που ήθελε και έπρεπε. Επικράτησε της Νέας Ζηλανδίας 103-97 στην τελευταία μέρα της Α’ Φάσης και βρίσκεται στις 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ξεκινούν οι εγγραφές στις ακαδημίες του Γ.Σ.Αμπελώνα


Παρασκευή 13/9 η μεγαλύτερη ακαδημία της πόλης, ανοίγει την αγκαλιά της!

Προσθήκη με μέλλον για τον Κεραυνό - Πήρε τον ταλαντούχο Κώστα Μπόρση και τα αδέρφια του από τον Ερμή Σχηματαρίου.


Μία επένδυση για το μέλλον εξασφάλισε ο Κεραυνος Λάρισας , που ανακοίνωσε την απόκτηση των  αδερφών Μπόρση  από τον Ερμή Σχηματαρίου.

Α.Σ.Καρδίτσας: Πρώτο εντός έδρας φιλικό το Σάββατο με Γ.Σ.Φαρσάλων


Μετά από τρεις φιλικούς αγώνες με ομάδες της Basket League, στην Πορταριά με Προμηθέα Πάτρας και Α.Ε.Κ. και στο Μουζάκι με Κολοσσό, ο Α.Σ.Καρδίτσας δίνει το Σάββατο τον πρώτο του εντός έδρας φιλικό αγώνα.

Επιστροφή Ν. Παπαντωνίου στη Λάρισα .(φώτο)


Με γρήγορους ρυθμούς κινείται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ (Ερμής Αγιάς) για τη νέα σεζόν, καθώς μετά τις προσθήκες των Αμερικανών Τέρελ Πάρκς, Τζάστιν Μπέικερ και Σκότι Ρέινολντς, η Δ.Ε. ανακοίνωσε και την απόκτηση του Νώντα Παπαντωνίου.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ (Φώτο)


Με τη συμμετοχή των παιδιών των Ακαδημιών μας, της ανδρικής ομάδας και πάρα πολλών γονέων έγινε τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας ο αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς των Ακαδημιών του συλλόγου μας.

Ξεκίνημα-εγγραφές στις ακαδημίες των Τιτάνων Παλαμά


Οι ακαδημίες του συλλόγου, μετά το διάλειμμα του καλοκαιριού μπαίνουν ξανά στα παρκέ.

Κλείνει το ρόστερ με Βαγγέλη Κουτρούλη ο ΓΑΣ Παλαμά.


Ο πρόεδρος του ο ΓΑΣ Παλαμά Δημήτρης Μπιρνάρας ανακοίνωσε τον Βαγγέλη Κουτρούλη που θα είναι η τελευταία προσθήκη για την ομάδα .

Ο Γιώργος Λάππας στο Μαρούσι.


Ο Γ.Σ Αμαρουσίου  ανακοίνωσε επίσημα τον αθλητή Γιώργο Λάππα, ο οποίος θα συνδράμει την προσπάθεια της ομάδας, τη φετινή σεζόν στη Β Εθνική.