Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Παπανικολόπουλος: «Να φτιάξουμε ομάδα με κίνητρο και ακέραιους χαρακτήρες»

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία με την ΚΑΕ Λάρισα, εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την παραμονή της ομάδας στη Basket League, αλλά και την άριστη συνεργασία που «κτίστηκε» μεταξύ του προπονητικού τιμ και των διοικούντων.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Νότου μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την  αποχώρηση του  από τους αγωνιστικούς χώρους παραχώρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Αναγέννησης Καρδίτσας o Κώστας Νότος.

Ορισμοί Διαιτητών-Κομισάριων Α1 Ανδρών (Γ΄ Φάση Play Offs , 4ος αγώνας)



Οι διαιτητές και οι κομισάριοι των τελικών των play offs είναι:

Σαλούστρος: «Να επιβεβαιώσουμε την παρουσία της Ελλάδας στα μεγάλα ραντεβού» (vid)

 Ο Χρήστος Σαλούστρος είναι ένας από τους παίκτες που συμμετέχει από την αρχή της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά και έκανε τις πρώτες του εκτιμήσεις. Για την πορεία της δουλειάς υπό την επίβλεψη του Ρικ Πιτίνο, τη φιλοσοφία του προπονητή και τα εμπόδια που θα βρει μπροστά της η ομάδα στον δρόμο για το Τόκιο.

Κανονισμός εγγραφών-μεταγραφών σε αθλητικά σωματεία

KΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Δοκιμασία στο Παγκράτι για τον ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας



Δύσκολη αποστολή έχει την Τετάρτη ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, που αντιμετωπίζει στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς τον Α.Ο.Παγκρατίου, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Top8 της Α2 Εθνικής Ανδρών.

Ανανέωσε και ο Απόστολος Βασιλειάδης στο προπονητικό τιμ των Δαναών

Ο Α Σ Δαναοί Τρίκαλα, ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας με τον Απόστολο Βασιλειάδη, ο οποίος θα αποτελέσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο, τον συνεργάτη του Γιάννη Τσίμα στο προπονητικό τιμ και παράλληλα θα βοηθήσει και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

ΕΣΚΑΘ: Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων



Με υγειονομικό πρωτόκολλο λόγω της πανδημίας θα διεξάγονται οι αγώνες που διοργανώνονται από την ΕΟΚ/ΕΣΚΑΘ (εφεξής αγώνες) την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Καββαδάς: «Να είμαστε έτοιμοι για το Προολυμπιακό Τουρνουά» (vid)

Ο Βασίλης Καββαδάς γνωρίζει ότι στον περιορισμένο χρόνο που έχει στη διάθεσή της η Εθνική ομάδα εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά, δεν υπάρχει πολυτέλεια να χαθεί… ούτε μέρα στην προετοιμασία. Ο σέντερ του Ηρακλή μίλησε για:

Ορισμοί Διαιτητών-Κομισάριων Α2 Ανδρών (3η αγωνιστικής Β’ Γύρου)


Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 3ης αγωνιστικής του Β’ Γύρου της Α2 Ανδρών, είναι: