Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Αποτελέσματα -Βαθμολογία Euroleague (31/1/2020)


Aποτελέσματα
Πέμπτη 30 Ιανουαρίου
Κίμκι - ΤΣΣΚΑ Μόσχας  69-78

Έκτακτη Συνέλευση από τον Γ.Σ.Φαρσάλων για την άμεση βιωσιμότητα του Συλλόγου

Έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα την άμεση βιωσιμότητα του Συλλόγου ανακοίνωσε η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων.

Αιόλος Τρικάλων : Χαλάρωσαν με γεύμα πριν το ντέρμπι με την Νίκη Βόλου

Το μεσημέρι της Παρασκευής το σταφ , οι αθλητές και μέλη της διοίκησης του Αιόλου Τρικάλων γευμάτισαν σε ευχάριστο κλίμα στο εστιατόριο  μπουκιά μπουκιά που είναι ένας από τους χορηγούς εστίασης της ομάδας.

Larisa BC/ ΚΑΕ Λάρισα Αμφίβολη η συμμετοχή του Χίκι - Δηλώσεις Βαγγέλη Αγγέλου

Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την πολύ σημαντική αναμέτρηση του Σαββάτου (1/2, 15:45) με τον Ιωνικό Νικαίας στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος ΕΚΟ Basket League.

Ευχές και οικογενειακή ατμόσφαιρα στην κοπή της πίτας της ομάδας μπάσκετ του ΑΟΤ (Φώτο)

Η πρώτη εκδήλωση για την κοπή πίτας της ομάδας μπάσκετ του Α Ο Τρίκαλα η οποία διανύει τον πρώτο χρόνο παρουσίας της στα μπασκετικά δρώμενα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο "Κατώγι" στα παλιά μανάβικα .

Ολυμπιακός Βόλου : Με αρκετές απουσίες κόντρα στον ΦΟ Αριδαίας . Δηλώσεις Γ. Βλιώρα

Με αρκετά προβλήματα θα διεξαχθεί για την ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τον ΦΟ Αριδαίας, που είναι παράλληλα το εναρκτήριο για το Βολιώτικο σύνολο στον Β’ γύρο.

Οικογενειακή ατμόσφαιρα στην κοπή πίτας του Γ.Σ.Σοφάδων


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα χθες το βράδυ στο κατάστημα Παλιά Μεράκια του κ. Σοφού στο Μασχολούρι.

Προπόνηση επιλογής καλαθοσφαιριστριών Λάρισας (γεν. 2003-2007)

Το ερχόμενο Σάββατο 1η Φεβρουαρίου στις 9 π.μ στο ΕΑΚ Λάρισας θα πραγματοποιηθεί προπόνηση του κλιμακίου κορασίδων μπάσκετ της ΕΣΚΑΘ για τη Λάρισα, με αθλήτριες γεννημένες τα έτη 2003-2007 απο τις Περιφερειακές προπονήτριες της ΕΣΚΑΘ κ.κ Μαρία Κυριτσάκα και Τάνια Χαλιβέρα, παρουσία του αντιπροέδρου της Επιτροπής πρωταθλημάτων της FIBA, αντιπροέδρου της ΕΣΚΑΘ, κ. Άρη Ζώη.

Δηλώσεις Ψυχογιού-Αντωνίου για το Αναγέννηση BC - Αριστοτέλης Φλώρινας


Δαναοί-Φαλώρεια 70-78 (Εφηβικό Τρικάλων). Βαθμολογία

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι , η Φαλώρεια ανεβάζοντας ρυθμούς στο δεύτερο δεκάλεπτο ,  επικράτησε των Δαναών με σκορ 70-78 και έκανε το 4 στα 4  στο εφηβικό πρωτάθλημα Τρικάλων.

Σεμινάριο διαιτητών 3Χ3 στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη φιλοξένησε χθες στο ΔΑΚ Θέρμης καμπ προεπιλογής αθλητών και αθλητριών (γεν. 2003 και 2004), προκειμένου να γίνει η προεπιλογή των αντίστοιχων ομάδων 3Χ3. Για το λόγο αυτό καλούνται αθλητές και αθλήτριες που ενδιαφέρονται από τις Ενώσεις ΕΚΑΣΘ, ΕΚΑΣΚΕΜ, ΕΚΑΣΧ, ενόψει της συμμετοχής των Εθνικών Ομάδων 3Χ3 στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα 2020.

Tα Highlights του αγώνα Ολυμπιακός - Μπασκόνια 80-70 (Euroleague)


Αποτελέσματα -Βαθμολογία Euroleague (30/1/2020)


Aποτελέσματα
Πέμπτη 30 Ιανουαρίου
Κίμκι - ΤΣΣΚΑ Μόσχας  69-78