Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΕΤ - ΓΣ Γόμφοι 45-92 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ) φώτο και vid


Ο Γ.Σ.Γόμφων έκανε το 3 στα 3 επικρατώντας της ΑΕΤ με 45-92 και πήρε μια αγωνιστική πριν το τέλος την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, καθώς την τελευταία αγωνιστική στον 7ο όμιλο ΑΕΤ και Καλαμπάκα κοντράρονται μεταξύ τους για το ποια ομάδα θα ακολουθήσει στον επομενη φάση την ομάδα του Αλεξίου.

Νέοι ΑΕΛ - Ίκαρος Νεάπολης 58-53 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ) Φώτο

Με νίκη ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους στον 5ο όμιλο οι Νέοι της ΑΕΛ, επικρατώντας του Ικάρου Νεάπολης με 58-53 , για την 4η αγωνιστική του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ.

Αποτελέσματα-Βαθμολογία 4ης αγωνιστικής Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ


1ος Όμιλος
4η Αγωνιστική
Ανόρθωση Βόλου – Ίωνας 71-67
Γ.Σ. Βόλου - ΑΕΒ Διμηνίου 92-46
Ρεπό: Δήμητρα Ευξεινούπολης

Δαναοί - ΓΣ Σοφάδων 62-77 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)


Η ομάδα του Γ.Σ.Σοφάδων  επικράτησε στα Τρίκαλα  στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της στον 8ο όμιλο του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, των Δαναών με 62-77 και πήρε  την πρόκριση για την συνέχεια της διοργάνωσης.

Υπέκυψε σ' έναν ανώτερο αντίπαλο η Λάρισα B.C.

Η πρώτη συμμετοχή της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ στην Basket League συνοδεύτηκε από εντός έδρας ήττα με 69 - 96 από τον Προμηθέα.

Φιλική νίκη των Ικάρων επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.


Ένα από τα τελευταία φιλικά προετοιμασίας έδωσαν οι Ίκαροι που υποδέχτηκαν στο Δημοτικό Κλειστό την Αναγέννηση Καρδίτσας… ομάδα που θα την βρουν μπροστά τους και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Φιλική επικράτηση του Αίολου στη Λαμία.


Σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας  ανάμεσα στον ΕΣΠΕΡΟ ΛΑΜΙΑΣ και τον ΑΙΟΛΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ η ομάδα των Τρικάλων ήταν μπροστά σε όλη την διάρκεια του αγωνα  και επικράτησε με σκορ 64-72.

ΓΑΣ Παλαμά - Α.Ο.Τρίκαλα 60-70 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)


Την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στον 8ο όμιλο του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, σημείωσε η ομάδα μπάσκετ του Α Ο Τρίκαλα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση ως πρώτη από τον όμιλό της.

Φωτορεπορτάζ του αγώνα Λάρισα B.C. - Προμηθέας 69-96 (100 φώτο)

Αποτελέσματα Basket League (1η Αγωνιστική )


Tα αποτελέσματα  της Α1 Ανδρών, είναι:

Στον Γ.Σ.Φαρσάλων ο Χρήστος Καλτσουνάς.(φώτο)


Ακόμη μια μεταγραφική κίνηση η οποία ενισχύει ακόμη περισσότερο την γραμμή πυρός του ανακοίνωσε ο Γ.Σ.Φαρσάλων καθώς τα βρήκε σε όλα με τον νεαρό  μπασκετμπολίστα Χρήστο Καλτσουνά.

Η ιστορική στιγμή για την πρώτη συμμετοχή της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ στην Basket League έφτασε. (vid από τα αποδυτήρια)

Η ομάδα της Λάρισας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδέχεται σε 2 ώρες στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης τον περσινό φιναλίστ του πρωταθλήματος Προμηθέα Πατρών.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Σπάρτακο Λάρισας


Νέες προσθήκες στον Άδμητο με Καρατσώλη - Μπρούσα.

Με το βλέμμα στο αύριο φαίνεται πως κινείται ο ΓΑΣ Βελεστίνου "Ο Άδμητος" , καθώς πρόσθεσε στο δυναμικό του  δύο νεαρούς, ελπιδοφόρους και πολύ ταλαντούχους αθλητές .