Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΓΣΛ: Ανύψωση του ηθικού των παικτών από το τεχνικό τιμ.


Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του Γυμναστικού για τον επόμενο σταθμό της φετινής διαδρομής του ΓΣΛ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής , ο οποίος είναι στην Αθήνα με αντίπαλο τον Χολαργό στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου.

Ανακοίνωσε Θρασύβουλο Λιάγκα ως νέο τεχνικό ο Γ.Σ.Φαρσάλων


Η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων ανακοινώνει την πρόσληψη του πολύπειρου Λαρισαίου προπονητή, κ. Θρασύβουλο Λιάγκα ως νέο τεχνικό της ομάδος μας.

Ο κ. Λιάγκας ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής στην ομάδα του Κεραυνού Λάρισας στο αντρικό αλλά και στο παιδικό τμήμα του Συλλόγου με το οποίο αναδείχθηκε τέταρτος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

Αλλαγή ώρας για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής Ηράκλειο – ΑΕΛ


Λόγω απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας με συνέπεια την ακύρωση δρομολογίων των πλοίων, o αγώνας ΑΟ Σπόρτιγκ – ΟΚΑ Αρκάδι Ρεθ., για την 8ηαγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (1ος όμιλος) αναβάλλεται.

Γιακίν Ντογκού-Ολυμπιακός 83-63 για το Eurocup Γυναικών


Η Γιακίν Ντογκού πήρε τη νίκη που ήθελε, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που αδικείται από το τελικό σκορ.
Η ελληνική ομάδα βρέθηκε ακόμη και μπροστά στο σκορ, ήταν μόλις δύο πόντους πίσω από την αντίπαλό της πέντε λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, αλλά δέχθηκε ένα 20-0 με την αυλαία να πέφτει με το τελικό 83-63, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Eurocup.

ΟΡΙΣΜΟΙ ΕΣΚΑΘ ΑΠΟ 3/12 ΕΩΣ 4/12/2016


Παρουσίαση της νεας εμφάνισης από την μπασκετική ΑΕΤ


Μέσα σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον έγινε η παρουσίαση της νέας στολής της μπασκετικής Α.Ε.Τ στο ‘’Λαδοφάναρο’’. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της φανέλας Αντώνη Πλιάτσικα (Λαδοφάναρο) και Χάρη Νταή, Θάνος Γρίβας (PUBLIC Drinks * Eatery).

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντώνη Πλιάτσικα (Λαδοφάναρο) για το γεύμα που πρόσφερε στην ομάδα μας.