Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Οι διαιτητές- κομισάριοι του 5ου τελικού του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών - Εξαίρεση Σχινά


Οι διαιτητές και οι κομισάριοι του 5ου τελικού του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών είναι:

Κυριακή 11 Ιουνίου
ΣΕΦ 21.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 
Πηλοϊδης, Αναστόπουλος, Μάνος (Βιδάλης - Ελευθεριάδης)

Ανακοίνωση ΚΕΔ/ΕΟΚ

Στην Εθνική Αλβανίας ο Χανέλλι του Κεραυνού


Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ομάδα του Κεραυνού δηλώνει:

"Ένας από τους ποιο εργατικούς παίχτες του Κεραυνού , ένα παιδί με τεράστια θέληση και ταλέντο ο ΡΕΝΑΤΟ ΧΑΝΕΛΛΙ ξεκίνησε το δύσκολο μα και ευχάριστο ταξίδι του με την Εθνική Αλβανίας.

ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ: Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 11 Ιουνίου

Το Δ.Σ. του Γ.Σ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΓΙΑΣ Ο ΕΡΜΗΣ, καλεί τον κόσμο της ΑγιΆς όπως και τους γονείς των παιδιών των ακαδημιών σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 11 Ιουνίου και ώρα 19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Χρυσαλλίδα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

Παρελθόν από τη Νίκη Βόλου ο Παπούλιας


Επαγγελματικοί λόγοι δεν επιτρέπουν στον Παναγιώτη Παπούλια να συνεχίσει στη Νίκη Βόλου, αποτελώντας έτσι παρελθόν από τους κυανόλευκους. Ο ικανός πλέι μέικερ, που συνεισέφερε τα μέγιστα στη φετινή πορεία ανόδου της Νίκης, δεν μπορεί λόγω εργασίας να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας, επιθυμώντας να παίξει πάλι σε ομάδα της ΕΣΚΑΘ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ:Ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον Κώστα Κορομηλά


H Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εύχεται περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στο μέλος της ΚΕΔ / E.O.K. και συντοπίτη μας Κώστα Κορομηλά από τη πρόσφατη περιπέτεια υγείας του και με το καλό να επιστρέψει γερός και υγιής κοντά μας

Λήξη σεζόν με τουρνουά για τους Δαναούς Τρικάλων


Η Ακαδημία Μπάσκετ των Δαναών Τρικάλων ολοκληρώνει την φετινή της σεζόν για τα ηλικιακά της τμήματα με τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει την Κυριακή 11 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο της Μπάρας. 

Το 3x3 έγινε Ολυμπιακό άθλημα



Το 3x3 έγινε Ολυμπιακό άθλημα, καθώς η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να το συμπεριλάβει στους Αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

Στην Α1 ο Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας.


Από το  πουθενά, η Λάρισα απέκτησε ξανά, μετά από πολλά χρόνια, ομάδα στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαρισαίων, που την περασμένη χρονιά δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία της Α2, βρήκε το «παράθυρο» να πάρει τον προβιβασμό στην Basket League, στη θέση του Φάρου Κερατσινίου.

Ο ΒΛΑΝΤΟ ΜΑΙΣΤΡΕΝΚΟ υπεύθυνος του προπονητικού προγράμματος του 1ου Thessaly Basketball Camp and Tournament


Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι υπεύθυνος του προπονητικού προγράμματος του camp θα είναι ο ΒΛΑΝΤΟ ΜΑΙΣΤΡΕΝΚΟ.

Ο Βλάντο αποτελεί έναν από του πιο καταξιωμένους προπονητές μικρών ηλικιών στην Ελλάδα και στο βιογραφικό του έχει μοναδικές επιτυχίες όπως την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος εφήβων το 2000.

Νέα νίκη της Εθνικής Γυναικών επί της Ουκρανίας με 82-75 (Τουρνουά Πάτρας) - Δηλώσεις Κεραμιδά ,Σταμάτη


Η Ελλάδα επιβλήθηκε και της Ουκρανίας στο τουρνουά της Πάτρας με το τελικό 82-75 και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πρώτη συγκέντρωση στις 12 Ιουνίου για την Εθνική Νέων Ανδρών(U-20)



Η Εθνική Νέων Ανδρών έχει μπροστά της ένα ακόμη μεγάλο ραντεβού! Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20. Και θα διεκδικήσει μια διάκριση σε ελληνικό έδαφος, με τη διοργάνωση να φιλοξενείται στην Κρήτη από 15 ως 23 Ιουλίου. Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Νέων Ανδρών θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 12 Ιουνίου στις 16.30 και θα είναι κλειστή για τα ΜΜΕ.