Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Και τώρα Διαγόρας Δρυοπιδέων για τον ΑΣΚ - Διαδικτυακά ο αγώνας του Σαββάτου


Ο Α.Σ.Κ. πάλεψε στην Κω, διεκδίκησε μέχρι τέλους τη νίκη, όμως έχασε στις λεπτομέρειες το ροζ φύλλο αγώνα. Η ομάδα ξεκουράστηκε από το μακρινό ταξίδι στην Κω και εστιάζει πλέον την προσοχή της στο πολύ δύσκολο εντός έδρας ματς, το Σάββατο στις 5 μ.μ. με αντίπαλο το Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Συνεχίζει στην κορυφή των σκόρερ της Α2 ΕΣΚΑΘ ο Ροδολάκης του Ελευθεριακού. (Αναλυτικά οι δύο όμιλοι)


Μετά και την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής σύμφωνα με τα στατιστικά του billkara.blogspot, στην πρώτη θέση των σκόρερ και των δύο ομίλων της Α2 ΕΣΚΑΘ είναι ο Ροδολάκης . του Ελευθεριακού  με 279 πόντους , αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Παύλο της Δεσκάτης με 274 ενώ ο Ζάγκας  του Α.Σ.Φαρσάλων είναι στην 3η θέση με 251 πόντους .

Νέοι διεθνείς ορισμοί στο FIBA Europe Cup για Κορομηλά, Καρακατσούνη Χ.


Συνεχίζεται η  καταξίωση για τον διεθνή καθηγητή διαιτησίας μπάσκετ κ. Κώστα Κορομηλά, όσο και για τον διεθνή Βολιώτη διαιτητή κ. Χαράλαμπο Καρακατσούνη  , καθώς ορίστηκαν εκ νέου σε αγώνες της φάσης των 16 του Fiba Europe cup.

Ορισμοί Διαιτητών – Κομισάριων Αγώνων BCL


To BCL ενημέρωσε για τους διαιτητές και κομισάριους που θα διευθύνουν τους αγώνες των ελληνικών ομάδων, αλλά και τους Έλληνες διαιτητές και κομισάριους που ορίστηκαν στους αγώνες των play offs.

Πρώτος μπόμπερ της Α2 ΕΣΚΑΘ ο Ουζούνης της Νίκαιας 2012. (Αναλυτικά οι δύο όμιλοι)


Μετά και την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής σύμφωνα με τα στατιστικά του billkara.blogspot, δεν εχει αλλάξει η πρωτη τριάδα , καθως στην πρώτη θέση των μπόμπερ και των δύο ομίλων της Α2 ΕΣΚΑΘ συνεχίζει  ο Ουζούνης της Νίκαιας 12 με 34 τρίποντα , στη δευτερη θεση ακολουθεί ο Xήρας  της Sports Academy με  δυο τρίποντα λιγότερα  στα 32  , ενώ ο Παύλος της Δεσκάτης ειναι στην τρίτη  θέση με 24 .

Όσα πρέπει να ξέρετε για την κλήρωση του Παγκόσμιου U19


Η Κλήρωση του FIBAU19 Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, στις 12.00, στο ξενοδοχείο Ibis Styles Central στο Ηράκλειο.

Οι πρώτοι στην Α2 Ανδρών - Συνεχίζει στους κορυφαίους ριμπάουντερ ο Κόμματος.


Μετά την ολοκλήρωση της 18ης Αγωνιστικής στην Α2 Ανδρών οι κορυφαίοι αθλητές είναι οι εξής: