Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Στην Κωνσταντινούπολη για τουρνουά με την Εθνική Νεανίδων η Χρυσάνθη Μπενέκη (Πρόγραμμα-Ρόστερ)


Η Εθνική Νεανίδων θα συμμετάσχει το διάστημα 9-11 Ιούλιου σε διεθνές τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας (3-12/8, Αυστρία).

Ανανέωσε με Τιτάνες Παλαμά ο Κώστας Αρχοντούλης

Παίχτης των Τιτάνων Παλαμά θα είναι και τη νέα σεζόν ο Κώστας Αρχοντούλης.

Ελλάδα - Ουκρανία 54-71 για το Ευρωπαϊκό Νέων Γυναικών (φωτορεπορτάζ)

 Δεν τα κατάφερε η Εθνική στον δεύτερο αγώνα της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (β΄κατηγορίας) που διεξάγεται στην Οράντεα της Ρουμανίας, καθώς ηττήθηκε με 71-54 από την Ουκρανία.

Νέα ενίσχυση με Θεόδωρο Ψύρρα για τους Δαναούς

Νέο μεταγραφικό απόκτημα για τους Δαναούς καθώς μετά τις μεταγραφές των Κώστα Χατζή,  και Βασίλη Νικολούσιου πρόσθεσαν  στο δυναμικό τους και τον Θεόδωρο Ψύρρα από τον  Γ.Σ.Γόμφων.

Οι Kings πρωταθλητές στο τουρνουά ανεξαρτήτων ομάδων Καρδίτσας


Η ομάδα των KINGS κατέκτησε τον τίτλο του φετινού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης ανεξαρτήτων ομάδων Καρδίτσας, καθώς επιβλήθηκε της ΕΛΠΙΔΑΣ με 68–53 σε ένα αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των αρκετών φίλων του μπάσκετ που αψήφησαν την πολύ ζέστη και βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας το βράδυ της Πέμπτης.

Ξεκινά αύριο το 32ο ανεπίσημο τουρνουά μπάσκετ Μαγνησίας με ρεκόρ συμμετοχών


Με την κλήρωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου, την Τετάρτη 4 Ιουλίου, παρουσία του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Μιχάλη Καπουρνιώτη (Αντιπρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ-Υπεύθυνος αθλητισμού) και των μελών της κ. Απόστολου Κρεμαστά (εκπρόσωπος ΕΣΚΑΘ), κ. Σταύρου Μόρφη (εκπροσώπου Διαιτητών), κ. Μπάμπη Μαντούδη  (Προέδρου Κριτών) καθώς και εκπροσώπων των ομάδων, το 32Ο Ανεπίσημο Τουρνουά Μπάσκετ μπήκε στην τελική ευθεία διεξαγωγής του.

Δείτε ζωντανά στις 15:00 τον αγώνα Ελλάδα - Ουκρανία για το Ευρωπαικό Νέων Γυναικών (Β' Κατηγορία)


Ρουμανία – Ελλάδα 65-47 (Ευρωπαϊκό Νέων Γυναικών) - Δηλώσεις Καφαντάρη


Δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα η πρεμιέρα της Εθνικής Νέων Γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Β΄κατηγορίας) που διεξάγεται στην Οράντεα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε με 65-47 από την οικοδέσποινα Ρουμανία, καθώς κάποια κενά διαστήματα που είχε αποδείχθηκαν καθοριστικά.