Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Γιάννη Στηβαχτή ο Ερμής Αγιάς


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο Ερμής Αγιάς ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου ταλαντούχου play maker Γιάννη Στηβαχτή ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Γερμανική Phoinix Hagen!!

Δύο στα δύο ο Γυμναστικός και προχωράει απτόητος στο Κύπελλο - Kέρδισε και τον Χολαργό με 53-66 . Δηλώσεις Σκουρτόπουλου


"Σκόρπισε" και τον Χολαργό ο Γυμναστικός Λάρισας - Φάρος κερδίζοντάς τον εκτός έδρας με 66-53 και πλέον συνεχίζει στην διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, οπότε και θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 5 μ.μ. τον Ιωνικό Νίκαιας και πάλι μακριά από το κλειστό της Νεάπολης.

Επίσημα στον Γ.Σ.Φαρσάλων ο Δημήτρης Σιόλογκας

Ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή έκλεισε ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων.
Οι «μπλε» τα βρήκαν σε όλα με τον 23 χρόνο Small Forward Δημήτρη Σιόλογκα ο οποίος αποτελεί την πέμπτη μεταγραφική κίνηση του Συλλόγου.

Παρουσιάστηκε μπροστά στο κοινό του ο Γ.Σ.Φαρσάλων στο φιλικό με τους 'Ικαρους


Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας μπροστά στο κοινό του έδωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων ο οποίος αντιμετώπισε στην έδρα του την ομάδα των Ικάρων Τρικάλων στην οποία πλέον αγωνίζεται ο γνωστός στο Φαρσαλινό κοινό από το απόλυτα επιτυχημένο πέρασμα του από τους «μπλε» Γιώργος Φούντας.

Αποτελέσματα 2ης Αγωνιστικής Β΄ Φάσης Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών - Πήρε την πρόκριση ο Γυμναστικός


Τα αποτελέσματα της 2ης Αγωνιστικής  Β΄ Φάσης  Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών  έχουν ως εξής:

Β' Φάση

Με μονά παιχνίδια και οι ημιτελικοί Κυπέλλου Ανδρών


Η ΕΟΚ διευκρίνισε  ότι, λόγω του βεβαρημένου αγωνιστικά προγράμματος των Σωματείων, η παράγραφος της Ειδικής Προκήρυξης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών 2017-2018

Αίολος Αστακού: Αδυναμία συμμετοχής και στη Γ’ Εθνική - Μία ομάδα λιγότερη στον όμιλο που συμμετέχουν Ίκαροι - Νίκη


Ενός κακού μύρια έπονται για τον Αίολο Αστακού, ο οποίος αποφάσισε αρχικά να υποβιβαστεί οικειοθελώς στη Γ’ Εθνική και τώρα ετοιμάζεται να διαλύσει την ανδρική ομάδα του.