Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Με τη δύναμη της έδρας οι Δαναοί. κόντρα στην ΑΕΛ.


Ο Α Σ Δαναοί Τρίκαλα, αρχίζει την προσπάθειά του στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ για 5η φορά τα τελευταία 7 χρόνια, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.

Η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Πριν σχεδόν 15 χρόνια η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία καθιέρωσε στη χώρα μας την εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού, αφιερώνοντας σ’ αυτήν όλο τον μήνα Οκτώβριο.

Σύσσωμος ο μπασκετικός Ηρακλής στην Λάρισα το Σαββατοκύριακο!


Το Σαββατοκύριακο 19-20/10 σύσσωμος ο μπασκετικός Ηρακλής κατεβαίνει στην Λάρισα για παιχνίδια .

ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ: Μία απουσία, ένα ερωτηματικό… - Δηλώσεις Γιάννη Τζήμα

Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ηρακλή (15:45) στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης.

Θωρακίζει την ρακέτα με τον έμπειρο Α. Μπίνα ο Φοίβος!!!!

Στην απόκτηση του πολύπειρου σέντερ Απόστολου Μπίνα προχώρησε ο Φοίβος , προσθέτοντας στη μηχανή του ένα "γρανάζι", που εκτός από την ικανότητα του τόσο από μέση απόσταση όσο και κάτω από το καλάθι έρχεται να διαθέσει ουσία και εμπειρία στην ομάδα της Γιάννουλης.

Κάλεσμα για την πρεμιέρα της Α1 ΕΣΚΑΘ από τον Αιολικό.

Ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ. με τον Αιολικό να αγωνίζεται εντός έδρας την Κυριακή με την ισχυρή ομάδα του Αστέρα Λάρισας.

Κάλεσμα Ικάρων Τρικάλων για το παιχνίδι με Τιτάνες Παλαμά.


Το απόγευμα της Κυριακής οι Ίκαροι έχουν αγώνα... έχουν ντέρμπι!!

Γ. Βλιώρας: «Πανέτοιμοι για την Αριδαία»


Ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής για την ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου, με αντίπαλο την ομάδα της Αριδαίας την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 5μ.μ., ο τεχνικός της ομάδας , Γιώργος Βλιώρας δήλωσε:

"Μπαμ" με Νέστορα Κόμματο η Sports Academy!!!!!

Η Sports Academy ανακοίνωσε την μεταγραφή της χρονιάς , καθώς σύμφωνα με πληροφορίες  απέκτησε από την Λάρισα ΚΑΕ (Ερμής Αγιάς ) τον αγέραστο Νέστορα Κόμματο.

Στην Καρδίτσα ο πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. - Με το βλέμμα στις 2 Νοεμβρίου ο ΑΣΚ



Στην πόλη της Καρδίτσας θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Tα Highlights του αγώνα Παναθηναϊκός - Μιλάνο 78-79 (Euroleague)