Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Γ.Σ.Λ.:Με αισιοδοξία αλλά και προβλήματα τραυματισμών ξεκίνησε η εβδομάδα


Η πρώτη νίκη της ομάδας των "πρασίνων" κόντρα στο Ηράκλειο επέφερε άνεμο αισιοδοξίας στις τάξεις των παικτών οι οποίοι με όρεξη ξεκίνησαν την προετοιμασία για τον επόμενο πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ηρακλή.

Τα προβλήματα όμως δυστυχώς έκαναν την επανεμφάνισή τους, αλλά κανένα από αυτά δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Για την ακρίβεια ενοχλήσεις έχουν τόσο ο Γκιουλέκας (τετρακέφαλος), όσο και ο Νίκολιτς (γόνατο), αλλά έβγαλαν το πρόγραμμα προπόνησης, σε αντίθεση με τον Τσουράκη που έπαθε λουμπάγκο και δεν μπόρεσε να προπονηθεί σήμερα.

Αγιασμός για τα τμήματα της Νίκης και των Νέων Αθλητών


Με τις ευχές όλων για καλή αγωνιστική χρονιά, τελέστηκε σήμερα το απόγευμα αγιασμός στο τμήμα μπάσκετ ανδρών και στους Νέους Αθλητές του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ». Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Αθανάσιος από τον Ι.Ν. Αγ.Ονουφρίου.

Στην τελετή παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Βόλου «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης, τα μέλη της Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ ανδρών Δημήτρης Τσιόλκας, Μπάμπης Τουτουτζόγλου και Γιάννης Ζιάμας, καθώς κι οι προπονητές των τμημάτων κ.κ. Λάμπρος Πρέκας, Στέφανος Τύμπας και Κώστας Μανωλόπουλος.

Η Νίκη Ζέρβα συνεχίζει στον Ολυμπιακό Βόλου


H Νίκη Ζέρβα θα φορέσει για ακόμη μια χρονιά τα ερυθρόλευκα και θα ενισχύσει σημαντικά τη νεανική ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Ο ρόλος της στην ομάδα είναι πολύπλευρος αφού βοηθά αφενός αγωνιστικά αφετέρου συμβάλλει , με την εμπειρία της , ώστε και οι υπόλοιπες αθλήτριες να αναδεικνύουν το ταλέντο τους .

Φωτορεπορτάζ από αγώνες του Ολυμπιακού Καρδίτσας (παιδικό & παμπαίδων)

Δείτε φωτογραφίες από τα φιλικά του Ολυμπιακού Καρδίτσας με Αίολο Τρικάλων για το παιδικό και με Απόλλων για τους παμπαίδες.

 


Ξεκινά το Basketball Champions League (Όμιλοι)


Το Basketball Champions League έχει αρχίσει με τους προκριματικούς, αλλά τώρα αποκτά και ελληνικό ενδιαφέρον.

Η κανονική περίοδος αρχίζει και τρεις ελληνικές ομάδες αρχίζουν τη δική τους πορεία. ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟΚ έχουν τη δική τους πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα. ΑΕΚ και Άρης δίνουν τον πρώτο τους αγώνα στις 18 Οκτωβρίου, ενώ ο ΠΑΟΚ μία μέρα αργότερα.

Το τζάμπολ της ΑΕΚ θα γίνει στο ΟΑΚΑ, στις 19.00 και θα αντιμετωπίσει την ουγγρική Τσολνόκι. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ.

Sports Academy - Aετοί Λάρισας 45-78 (Εφηβικό Πρωτάθλημα)(φώτο+vid)

Sports Academy - Aετοί Λάρισας..........45-78
Δεκάλεπτα:8-17, 25-32, 42-48, 45-78.
Sports Academy: (Θεοδωρόπουλος) Παπαδημητρίου 3(1), Χουλιαρός ,  Χασιώτης 9, Καντώνιας 5(1), Μπερδάνης 9, Νιαούδης 2, Καρκαντός 8, Διαμάντης, Τάκος, Κωστούλης, Κλησιάρχης, Καραμπάτσας 9.
Αετοί Λάρισας : (Βαρδακούλης) Καραδήμος 9(1), Καραχρήστος Ι, 9,  Καραγιάννης Χ. 7, Καραγιάννης Ν.18(1), Ευαγγελόπουλος 13(2),  Μπουσκολίτης 12,  Καραχρήστος Β., Δελημιχάλης 4, Νταλαμπάσχας 6(2).

Δείτε το τέλος του αγώνα:

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ 

Ανταπέδωσε τα συγχαρητήρια του Χολαργού η ΑΕΛ

Ευχαριστούμε τον HolargosBC για τα καλά λόγια(Δείτε εδώ) και τα συγχαρητήρια.

Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του Χολαργού για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξαν τόσο στην ομάδα μας όσο και στους φιλάθλους της Α.Ε.Λ.

Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.