Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Πρόγραμμα ημιτελικών πρωταθλήματος μπάσκετ Εργαζομένων Λάρισας


Το  πρωτάθλημα μπάσκετ  εργαζομένων συνεχίζεται αυτή τη βδομάδα με τους ημιτελικούς αγώνες σε Α1 και Α2 κατηγορία  στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο .

Φωτορεπορτάζ του αγώνα Νίκη Βόλου - Ερμής Λαγκαδά (Β' Εθνική 2018-19) από το «TechItSerious Productions»

Τα τελικά Στατιστικά της Α1 ΕΣΚΑΘ και οι πόντοι όλων των παιχτών (2ος Όμιλος)


Με την ολοκλήρωση του  πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ ,  το billkara.blogspot.gr σας παρουσιάζει τις καλύτερες επιθέσεις , τις καλύτερες άμυνες, τους πρώτους σκόρερ , τους πρώτους μπόμπερ , αλλά και τους πόντους , τις συμμετοχές και τα τρίποντα όλων των παιχτών όλων των ομάδων του Δευτέρου ομίλου.

Προπόνηση για το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παίδων


Το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παίδων έχει προγραμματισμένη προπόνηση την Τετάρτη 8 Μαϊου στις 16.30 στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ.

Αλλαγές ώρας έναρξης σε αγώνες της Α1 Γυναικών και Β’ Εθνικής Ανδρών - Κατακυρώνεται υπέρ του Ν. Ρυσίου ο αγώνας κατάταξης Α2 Γυναικών.


Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι για τηλεοπτικούς λόγους και μετά από συμφωνία των δυο σωματείων, ο αγώνας Ολυμπιακός ΣΦΠ-ΑΣ ΠΑΟΚ, για την 2η αγωνιστική της Γ’ Φάσης των Play off  (θέσεις 1 – 2)  του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών της 08/05/2019 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 18.00, στο ΔΑΚ Γλυφάδας.

Τα τελικά Στατιστικά της Α1 ΕΣΚΑΘ και οι πόντοι όλων των παιχτών (1ος Όμιλος)


Με την ολοκλήρωση του  πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ ,  το billkara.blogspot.gr σας παρουσιάζει τις καλύτερες επιθέσεις , τις καλύτερες άμυνες, τους πρώτους σκόρερ , τους πρώτους μπόμπερ , αλλά και τους πόντους , τις συμμετοχές και τα τρίποντα όλων των παιχτών όλων των ομάδων του Πρώτου ομίλου.

Μόνο νίκη με Καβάλα θέλει ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ.


Η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει τα πάντα στην Α2 με τον Α.Σ.Κ. να υποδέχεται το Σάββατο (5 μ.μ.) την Καβάλα.

Παρελθόν ο Μπεν Μόκφορντ από τον Α.Σ.Καρδίτσας.


Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με το Μπεν Μόκφορντ.