Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Περίπατος της Εθνικής Κορασίδων - Κέρδισε και το Λουξεμβούργο με 31-68


Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα η Εθνική Κορασίδων πήρε την τρίτη της νίκη στην τρίτη μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 B’ Κατηγορίας που διεξάγεται στα Σκόπια.

Ανακοίνωσαν την απόκτηση του Διαμαντή Σλαφτσάκη τα Τρίκαλα BC Aries


Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Διαμαντή Σλαφτσάκη. Ο Έλληνας Forward γεννήθηκε το 1994 και έχει ύψος 2.02.

Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας :Ξεκίνημα στις 23 Αυγούστου


Τα βάσανα ξεκινούν για τον Πάνο Ποντίκα και τους παίκτες του , καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ.Σ.η έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Αυγούστου και ώρα 17:30 στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας.


"Πρώτη" και για τον Γυμναστικό Λάρισας –Φάρος την Δευτέρα 21/8


Ήρθε η ώρα της έναρξης της προετοιμασίας για τον Γυμναστικό Λάρισας – Φάρος.

Ξεκίνημα στις 21/8 για την ομάδα του Φοίβου


Λάβετε θέσεις.Ξεκινάμε την νέα χρονιά!!!
Την Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Αλκαζάρ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει την ομάδα να αγωνίζεται στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Δευτέρα 21/8 ξεκινάει η προετοιμασία των ομάδων του Κεραυνού


H διοίκηση και οι προπονητές του "Α.Ο.ΚΕΡΑΥΝΟΣ" ενημερώνουν ότι την Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία των ομάδων.

Θωρακίζεται κι άλλο ο Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος! Απέκτησε τον Kenny Hall


Η ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Kenny Hall.

Στις 21/8 η πρώτη της ΑΕΛ


Η πρώτη της ΑΕΛ
Την Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο Αλκαζάρ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ολύμπια Λάρισας :Κάλεσμα αθλητριών για την εναρκτήρια προπόνηση στις 21/8


Η Ολύμπια Λάρισας καλεί τις παρακάτω αθλήτριες να παρευρίσκονται την Δευτέρα 21/8 στις 20.30 στο κλειστό γυμναστήριο Αγ.Θωμά στην εναρκτήρια προπόνηση της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Φιλική νίκη της Εθνικής Ανδρών επί της Μ. Βρετανίας με 72-68


Η Εθνική νίκησε με 72-68 στο προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι  τη Μεγάλη Βρετανία, μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, μια πολύ καλή τρίτη περίοδο και ένα φινάλε στο οποίο δόθηκε χρόνος συμμετοχής και στους 11 παίκτες (απόντες οι Μπουρούσης, Πρίντεζης, Παπαπέτρου, Γιάννης Αντετοκούνμπο), προκειμένου να υπάρξουν και ανάσες εν όψει του αυριανού (19/8, 19.30, ΕΡΤ2).