Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Αποχώρησαν από το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής οι Ίκαροι Σερρών

H EOK ανακοίνωσε ότι το Σωματείο ΑΟΚ «ΟΙ ΙΚΑΡΟΙ» ΣΕΡΡΩΝ, με τον υπ’ αριθ. Πρωτ. 049/27-09-2021 έγγραφό του, δήλωσε ότι αποχωρεί από το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022.

Media day για την ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ - Παρουσίαση Φανέλας και χορηγών . (upd)

Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 29/9 και ώρα 15.00 το μεσημέρι στο κλειστό της Νεάπολης Ε.Α.Κ θα διοργανώσει media day όπου οι δημοσιογράφοι θα έχουν την δυνατότητα να μιλήσουν με τους παίκτες, να τους κάνουν ερωτήσεις και να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση από τον Σ.Δ.Κ.ΚΔ.Θ.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντροδυτικής Θεσσαλίας εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον ορισμό του μέλους της  Ν. Πιτσίλκα στη θέση του προέδρου της ΚΕΔ /ΕΟΚ .

Το συναρπαστικό ταξίδι του Γιάννη Μπουρούση επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε....21 χρόνια γεμάτα τίτλους και μοναδικές στιγμές.

Η ανακοίνωση της επιστροφής του μεγάλου Γιάννη Μπουρούση στην Καρδίτσα, για να αγωνιστεί στον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας, ήταν μια από τις ειδήσεις της ημέρας σε πανελλήνιο επίπεδο.

Προπόνηση επιλογής καλαθοσφαιριστών Δυτικής Θεσσαλίας (Καρδίτσα-Τρίκαλα)

Στο  νέο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2/10/2021 και ώρα 12:00 συγκεντρωτική προπόνηση-επιλογή καλαθοσφαιριστών που γεννήθηκαν το 2008 από σωματεία της Δυτικής Θεσσαλίας (Τρίκαλα - Καρδίτσα).

Λιόλιος: “Το μπάσκετ ενώνει!” - Όλη η συνέντευξη τύπου του νέου προέδρου της ΕΟΚ.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, έδωσε σήμερα (28/9) συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ και αναφέρθηκε στο πλάνο που έχει για τη θητεία του.

Ορισμοί Διαιτητών-Κομισάριων αγώνων ΒCL και Ευρωλίγκας Γυναικών

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές και οι κομισάριοι των αναμετρήσεων των ελληνικών ομάδων για τις δύο πρώτες αγωνιστικές του BCL και oi Έλληνες διαιτητές και κομισάριοι που θα διευθύνουν αγώνες του ΒCL και της Ευρωλίγκας Γυναικών.

Νέο δυνατό φιλικό τεστ για την Νίκη Βόλου.

Σε ένα από τα πιο δυνατά φιλικά τεστ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, η Νίκη Βόλου θα αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή ομάδα του Αιόλου - Γόμφων Τρικάλων.

Νέο φιλικό για τον Αίολο – Γόμφοι στον Βόλο

Στον Βόλο με τη Νίκη Βόλου είναι το επόμενο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για τον Αίολο- Γόμφοι Τρικάλων.

Ζωντανά τώρα η συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου