Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Νέα ενίσχυση του ΓΣΛ με Ραφαήλ Τσουράκη (vid)

Ακόμη μία μεταγραφή για την ομάδα μπάσκετ του ΓΣ Λάρισας. Ο φόργουορντ Παρασκευάς - Ραφαήλ Τσουράκης,κατάγεται από τα Χανιά είναι  26 ετών (2.08μ.) και προέρχεται από το κολέγιο Benedictine έχει αγωνιστεί στην εθνική εφήβων χωρίς να επιλεγεί στους 12 καθώς και στον Ολυμπιακό Πειραιώς και αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο στον οποίο αγωνιζόταν την τελευταία χρονιά.

Υπενθύμιση για τις κληρώσεις Εθνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου

Υπενθυμίζεται πως οι κληρώσεις της Α2, Β’ (1ος Όμιλος), Γ’ (1ος & 2ος Όμιλος) Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, Α1, Α2 (1ος Όμιλος) Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών και Γυναικών θα διεξαχθούν την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 (12.00) στο Ξενοδοχείο Divani Caravel (αίθουσα ILISSOS).

Επίσης, οι κληρώσεις της Β’ (2ος Όμιλος), Γ’ (3ος & 4ος Όμιλος) Εθνικής κατηγορίας ανδρών και Α2 (2ος Όμιλος) Εθνικής κατηγορίας Γυναικών θα διεξαχθούν την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 στην αίθουσα Διαλέξεων του ΕΓ Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.

Ανακοίνωση ΕΟΚ για σωματεία που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες.


Οι εκπρόσωποι των σωματείων που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες μπορούν από την Παρασκευή 26 Αυγούστου να παραλαμβάνουν τις μπάλες για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η παραλαβή γίνεται από τα γραφεία της ΕΟΚ (Κηφισίας 37, εντός ΟΑΚΑ) και απαιτείται εξουσιοδότηση από το σωματείο.

Έναρξη προετοιμασίας στις 29 Αυγούστου για τον Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ.


Έναρξη προετοιμασίας της ανδρικής και εϕηβικής ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ.

Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου αρχίζει η προετοιμασία της ανδρικής και της εϕηβικής ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το πρώτο ραντεβού έχει προγραμματιστεί στις 7 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Κύπελλο Ανδρών ΕΣΚΑΘ 2016-2017 (ΟΜΙΛΟΙ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ)


1ος Όμιλος
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΝΑΛΗΨΗ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

2ος Όμιλος
Α.Σ.ΦΑΡΣΑΛΩΝ - Α.Ε.Β.ΔΙΜΗΝΙΟΥ -Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ - Ν.ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ

Συνεργασία με Δέσπο, Γκιουλέκα, Νίκολιτς και Τόζιο επιδιώκει ο ΓΣ Λάρισας.


Τετραπλό «μπαμ» με Δέσπο, Γκιουλέκα, Τόζιο και Νίκολιτς ετοιμάζει ο ΓΣ Λάρισας.
Αυτήν την εβδομάδα ουσιαστικά απομένουν να διευθετηθούν κάποιες τυπικές διαδικασίες, ώστε να ολοκληρωθούν και επίσημα οι μεταγραφικές κινήσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες το παρόν στην σημερινή προπόνηση θα δώσουν ο Δημήτρης Δέσπος με τον Σωτήρη Γκιουλέκα ενώ ο Στέφαν Νίκολιτς αναμένεται να ξεκινήσει από την Δευτέρα 29/8.

Φωτορεπορτάζ από τους σημερινούς αγώνες στο 2ο Διεθνές Κύπελλο Κολινδρού (U15)




Ξεκίνημα με το δεξί για τις ομάδες της Ελλάδος στο 2º Διεθνές Κύπελλο U15 Κολινδρού


Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι δύο Ελληνικές ομάδες τις υποχρεώσεις τους στο 2ο Διεθνές Κύπελλο U15 που διοργανώνεται στον Κολινδρό από την EOK, τη FIBA Europe, τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού και την ΕΚΑΣΚΕΜ. Η Ελλάδα Α επιβλήθηκε με 85-66 της Βουλγαρίας και η Ελλάδα Β με 80-37 της Ρουμανίας.

Αναλυτικά τα παιχνίδια: