Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Ο Γιάννης Βαβάτσικος μιλά στο Basket247 για όλους και για όλα.

Ο… χείμαρρος Γιάννης Βαβάτσικος μιλάει στο Basket247 και αναφέρεται στη φετινή πορεία της ομάδας του, στο αν είναι ο ίδιος ικανοποιημένος, ενώ, σχολιάζει την απουσία του Ολυμπιακού, τη φυγή του Παρκς αλλά και το γεγονός πως η Basket League ενδέχεται να γίνει μια κλειστή λίγκα.

Συνεργασία του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ.Βόλου με τον Προμηθέα Πάτρας σε κοινό πρόγραμμα προπονήσεων (Ε – Practice)


Σε συνέχεια της άριστης συνεργασίας μας, ο Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή του σε κοινό πρόγραμμα προπονήσεων  με τον Προμηθέα Πάτρας.

Βασίλης Κρομμύδας στο basketa.gr : «Κρίσιμο σταυροδρόμι με δυο επιλογές»

Στάση αναμονής τηρεί και η Αναγέννηση Καρδίτσας, όπως όλες οι ομάδες της χώρας και όχι μόνο, περιμένοντας τις αποφάσεις της πολιτείας, ενόψει της επόμενης ημέρας.

Χρήστος Γκότας στο Trikalascore: "Αξίζει Β' Εθνική ο Αίολος"


Ο Χρήστος Γκότας είναι ένας από τους Τρικαλινούς που έχουν προσφέρει στο τοπικό μπάσκετ με διάφορους τρόπους.

Ο αγώνας Γ.Σ.Τυρνάβου -Τιτάνες Αλμυρού για Πρωτάθλημα Β ΕΣΚΑΘ 2019-2020.



Χρήστος Δεληγιάννης : «Να πιέσουμε όλοι οι μπασκετικοί για τα αυτονόητα»

Ο Χρήστος Δεληγιάννης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτυωσης αναφέρεται στις συζητήσεις περί αναδιάρθρωσης και αλλαγών στο Ελληνικό μπάσκετ και προτείνει να πιέσουν όλες οι ομάδες για τα αυτονόητα.

Γιάννης Τσίμας στο Trikalascore : "Πολύ δύσκολη η επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων"

O Γιάννης Τσίμας ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην τεχνική ηγεσία του μπασκετικού Α.Ο Τρίκαλα. 'Επειτα από κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα υπέβαλλε την παραίτησή του που έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση και εν συνεχεία ανέλαβε την ομάδα των Δαναών, όπου κατά γενική ομολογία βοήθησε ιδιαίτερα το σωματείο να φτάσει στην αγωνιστική ανάκαμψη στο πρωτάθλημα της Α1' ΕΣΚΑΘ

Οι πασχαλινές ευχές του ΔΣ της ΕΟΚ


Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εύχονται καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους τους Ελληνες και φυσικά σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με οποιονδήποτε τρόπο με το μπάσκετ, το άθλημα που σε βάθος χρόνων χαρίζει στιγμές υπερηφάνειας στην χώρα μας.

Διαδικτυακές προπονήσεις μέσω SKYPE ,από τον Αιολικό Βόλου.


Διαδικτυακές προπονήσεις από τον Αιολικό Βόλου που εξέδωσε την παρακάτω  ανακοίνωση: