Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Στην Ανάληψη ο Φώτης Μπουσκολίτης.

Το Δ.Σ. της Ανάληψης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας  με τον αθλητή Φώτη Μπουσκολίτη.

Ο Τρικαλινός Αμβράζης στους Ικάρους- Οι πρώτες του δηλώσεις.

Ένας Τρικαλινός αθλητής με πλούσιο ταλέντο και με πολλές παραστάσεις πάρα το νεαρό της ηλικίας του, αποτελεί την τελευταία προσθήκη - έκπληξη στο ρόστερ των Ικάρων Τρικάλων. 

Εκτός έδρας φιλικό την Παρασκευή για τους Ικάρους Τρικάλων.

Στην πόλη του Βόλου και πιο συγκεκριμένα στο Πανθεσσαλικό θα βρεθούν την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου οι Ίκαροι Τρικάλων.

Πήρε τον ταλαντούχο Ανδρέα Γιαννιώτη ο Γ.Σ.Βόλου.

Ο Γ.Σ.Βόλου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον ελπιδοφόρο και πολύ ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή Ανδρέα Γιαννιώτη.

Ο Γ.Σ. Σοφάδων ευχαρίστησε τον ΑΟ Τρίκαλα.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων ευχαριστεί την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία στο τουρνουά που έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Επίσημα ο Γιάννης Μπουρούσης στον ΑΣΚ !!!

Η ανακοίνωση του Α.Σ.Καρδίτσας:

Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΔΚΜ συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΘ κ. Δ. Ντούγκο.

Σε συνέχεια των εθιμοτυπικών συναντήσεων ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΔΚΜ συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρη Ντούγκο. 

ΕΟΚ: Δημιουργία τηλεφωνικής γραμμής εξυπηρέτησης σωματείων.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι από την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, θα λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης σωματείων, με στόχο την καταγραφή και την όσο το δυνατόν γρηγορότερη επίλυση ζητημάτων που απασχολούν τα σωματεία που ανήκουν στο δυναμικό της Ομοσπονδίας.

Ευχαρίστησε τον ΑΟΤ η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον ΑΟ Τρίκαλα, για την πρόσκληση και συμμετοχή στο τουρνουά μπάσκετ φιλίας που διοργάνωσε.

Δήλωση του Χρήστου Δεληγιάννη για την επιστροφή του Γιάννη Μπουρούση

Με δήλωσή του ο πρόεδρος του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας, Χρήστος Δεληγιάννης, ζήτησε τη στήριξη όλων, μετά την επιστροφή στην ομάδα και του Γιάννη Μπουρούση.

Επιστρέφει στη δράση ο Γιάννης Μπουρούσης για χάρη του ΑΣΚ.

Μόλις πριν από λίγο, ο Γιάννης Μπουρούσης, με ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποίησε ότι επιστρέφει στην ενεργό δράση και θα παίξει με την Καρδίτσα στην Α2.

Οι Δαναοί ευχαριστούν τον Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα

Η διοίκηση, οι αθλητές και προπονητές του ΑΣ Δαναοί , με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν τον  Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, για την πρόσκληση και συμμετοχή στο τουρνουά μπάσκετ φιλίας που διοργάνωσε.

Με 11 ομάδες το πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΣΚΑΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του billkara66.blogspot.com , μετά τις δηλώσεις συμμετοχής των Σωματείων η ΕΣΚΑΘ σκέφτεται να πραγματοποιήσει  το πρωτάθλημα Κορασίδων σε δύο ομίλους.