Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Προπόνηση για το κλιμάκιο Βορρά Παίδων (όλα τα ονόματα)


Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 16:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Β' θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των καλαθοσφαιριστών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παίδων.

Μαργαριτόπουλος και Γεροκώστας σταθερά στις προπονήσεις του κλιμακίου Βορρά Παμπαίδων



Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Μίκρας Β’ , θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων:

Νίκη για την Εθνική επί της Εσθονίας με 87-75 . Δηλώσεις Σκουρτόπουλου-Μαυροειδή-Σοκ-Παασόγια


Η Εθνική Ανδρών έκανε ένα ακόμη βήμα προς το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 με τη νίκη της επί της Εσθονίας με 87-75 στο ΚΓ Ηρακλείου.

Κίμκι - Παναθηναϊκός 78-61 (Euroleague)


Δεν τα κατάφερε στη Μόσχα ο Παναθηναϊκός καθώς στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague ηττήθηκε με 78-61 από τη Κίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Τα Highlights του αγώνα Κίμκι - Παναθηναϊκός 78-61 (Euroleague)


Θεσσαλικό ντέρμπι Α.Ε.Λ. - Α.Σ.Καρδίτσας


Ένα καθοριστικό ματς δίνει το Σάββατο στις 5 μ.μ. ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Α.Ε.Λάρισας.

Στη Νεάπολη το Α.Ε.Λ. - ΑΣ Καρδίτσας .


Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΣ Καρδίτσας, για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 24/02/2018 και ώρα 17.00 αντί του Κλειστού ΕΑΚ Λάρισας «Αλκαζάρ» , θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Βαγγέλης Τσάπας : «Τα καλύτερα έρχονται προσεχώς» . Αλλαγή σελίδας στον Γυμναστικό Λάρισας-Φάρο


Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτυωσης ο Βαγγέλης Τσάπας ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η υπογραφή συμφωνίας της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετόχων της Κ.Α.Ε. ΦΑΡΟΣ σ ένα team ανθρώπων που θα παρουσιαστεί επίσημα τις επόμενες μέρες.

"Βασίλεψαν" στον Γ.Σ.Αμπελώνα - Σούπερ ντέρμπι το Σάββατο


Εβδομάδα εκδηλώσεων αλλά και κρίσιμου παιχνιδιού για την ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Αμπελώνα είναι αυτή που διανύουμε, καθώς τα τμήματα υποδομής και η αντρική ομάδα έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα, ενώ το Σάββατο 24/2, ο Γ.Σ. Αμπελώνα αντιμετωπίζει “στο παιχνίδι της χρονιάς” για πολλούς, την Καλαμπάκα για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Αποτελέσματα πρωταθλήματος μπάσκετ Εργαζομένων Λάρισας (22/2/2018)


Για την 2η φάση στο πρωτάθλημα μπάσκετ των εργαζομένων,  έγινε χθες 22/2 , η 7η αγωνιστική στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο .