Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Δηλώσεις Μίσσα-Σλούκα μετά την ήττα της Εθνικής από τη Φινλανδία


Ο Κώστας Μίσσας μετά την ήττα της Εθνικής από τη Φινλανδία τόνισε την ανάγκη να παίξει η ελληνική ομάδα με καρδιά στον «τελικό» απέναντι στην Πολωνία.

Ήττα από την Φινλανδία με 77-89 - Τελικός για την Εθνική ο αγώνας με Πολωνία(φωτορεπορτάζ)


Η Φινλανδία πήρε τη νίκη στην αναμέτρηση με την Ελλάδα με το τελικό 77-89, στο πλαίσιο της τέταρτης μέρας του Α’ Ομίλου στο Ευρωμπάσκετ. Αύριο στις 17.30 η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Πολωνία.

Δηλώσεις Μανώλη Παπαμακάριου μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής


Ο πιο έμπειρος παίκτης του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρος, Μανώλης Παπαμακάριος, ο οποίος παραβρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής, σχολιάζει:

Bραβείο ήθους για τα Τρίκαλα BC Aries


Στα πλαίσια της κλήρωσης του 26ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 , έγινε και η βράβευση της ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries που τιμήθηκε με το βραβείο ήθους διότι οι αθλητές, οι παράγοντες και οι φίλαθλοι της δεν δημιούργησαν επεισόδια βίας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων την περίοδο που πέρασε.

ΑΕΛ: Δηλώσεις του προπονητή Χρήστου Χασανίδη για τις δύο πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας.


Δηλώσεις έκανε πριν λίγο ο προπονητής Χρήστος Χασανίδης για τις δύο πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας της ΑΕΛ.

Ξεκίνημα με Πανιώνιο εντός ο Γυμναστικός , εκτός με ΑΕΚ τα Τρίκαλα για την 1η αγωνιστική της Basket League - (Πρόγραμμα)


Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του 26ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη και στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

Γ.Σ. Γόμφοι: Κλείνει το ρόστερ του με την προσθήκη του Γιώργου Κολοκοτρώνη


Ο Γ.Σ. Γόμφων  ανακοινώνει την προσθήκη του καλαθοσφαιριστή  Κολοκοτρώνη Γιώργου που είναι 19 ετών με  ύψος 1,87 και προέρχεται από τον Φοίνικα Πειραιά (Α΄ΕΣΚΑΝΑ)\.

Συνάντηση συνδέσμου κριτών μπάσκετ Λάρισας


Ο σύνδεσμος κριτών μπάσκετ νομού Λάρισας καλεί τα μέλη του σε συνάντηση με αφορμή την έναρξη της νέας μπασκετικής περιόδου 2017-2018.

Στον Γυμναστικό Λάρισας – Φάρος για 2 χρόνια ο Πάρης Μαραγκός (φώτο+vid)


Ακόμα μία δυνατή μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρος, που συμφώνησε και ενέταξε στο δυναμικό της για 2 χρόνια  τον Πάρη Μαραγκό.