Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Μπακόση Γεωργία-Trikala F.B.A : Δεν παρείχαμε ποτέ εξουσιοδότηση σε κανέναν για διορισμό διοίκησης πρωτοδικείου.


Με ανακοίνωσή της η πρόεδρος του ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Ακαδημία Φούντας) Μπακόση Γεωργία , σημειώνει με κατηγορηματικό τρόπο πως δεν εξουσιοδότησε ποτέ κανέναν για διορισμό διοίκησης πρωτοδικείου.

Κώστας Σκρέτας: «Ποτέ δεν εξουσιοδότησα οποιονδήποτε για διορισμό διοίκησης πρωτοδικείου της ΕΟΚ»

Οι Ίκαροι Τρικάλων δικαιώθηκαν αρχικά στην προσφυγή τους κατά του αποκλεισμού από της εκλογές λόγω της μη εγγραφής στο Μητρώο της ΓΓΑ , με τον πρόεδρο Κώστα Σκρέτα να ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει δώσει τη εξουσιοδότηση σε κανένα για διορισμό διοίκησης πρωτοδικείου στην ομοσπονδία.

ΕΟΚ: Ουδέποτε προσέφυγε στο Πρωτοδικείο ζητώντας διορισμό προσωρινής διοίκησης.

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι είναι αναγκασμένο να ενημερώσει ότι ουδέποτε προσέφυγε στο Πρωτοδικείο ζητώντας διορισμό προσωρινής διοίκησης. Αν έχει συμβεί αυτό από μεμονωμένα σωματεία, έχει συμβεί εν αγνοία του.

Ορισμοί Διαιτητών-Κομισάριων Α1 Γυναικών (6η αγων., 31/3)




Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 6ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, είναι:

Η Ντράμοντ MVP της 5ης Αγωνιστικής της Α1 Γυναικών - Όλες οι αλλαγές στα παιχνίδια της Α1 Εθνικής Γυναικών

Η Μιράντα Ντράμοντ του ΟΑ Χανίων αναδείχθηκε MVP της 5ης Αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, καθώς στο παιχνίδι απέναντι στις Εσπερίδες είχε 24 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 29 στο σύστημα αξιολόγησης.

Στις 27/04 ο αγώνας Παναθηναϊκός - Περιστέρι για το Κύπελλο Ανδρών

 

Ο αγώνας Παναθηναϊκός ΑΟ – ΓΣ Περιστερίου της Γ’ φάσης (προημιτελικός αγώνας) του Κυπέλλου Ανδρών που είχε αναβληθεί θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τρίτη 27/04 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΟΑΚΑ.

Επανέναρξη στις 3/4 για την Α2 Ανδρών.

Μετά την υπουργική απόφαση η Eκτελεστική Eπιτροπή της ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Απριλίου με την διεξαγωγή της 6ης Αγωνιστικής.