Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Εύκολα 58-95 την Ισλανδία η Εθνική Γυναικών (Φώτο)

Η Εθνική Γυναικών ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ισλανδίας στο πρώτο της παιχνίδι στη φούσκα της Σλοβενίας για την προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021.

ΠΣΑΚ: Δύσκολα μεν, αισιόδοξα δε...

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι η συνάντηση μεταξύ των Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, με αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών.

Η 12άδα της Εθνικής Γυναικών για τον σημερνό αγώνα με την Ισλανδία - Δηλώσεις Καλέντζου και Μποσγανά

Το πρώτο από τα δύο τελευταία και κρίσιμα παιχνίδια για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021 δίνει απόψε (20.15) η Εθνική Γυναικών.

Γιάννης Τσίμας: «Μεγάλο λάθος το κλείσιμο των γηπέδων»

Η πανδημία μεταξύ άλλων έχει πλήξει ιδιαίτερα και το ερασιτεχνικό μπάσκετ.

Εγκαινιάστηκε το νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ζαγοράς – Μουρεσίου (pics+video)

Εγκαινιάστηκε στις 26/01/2021το νέο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου από τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό , μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη και το Δήμαρχο Ζαγοράς -Μουρεσίου Πατή Κουτσάφτη.

Περίπατος διαμαρτυρίας στην παραλία του Βόλου από ανθρώπους του αθλητισμού .

Έναν ιδιαίτερο τρόπο διαμαρτυρίας βρήκαν  παράγοντες, προπονητές και αθλητές της Μαγνησίας , που αποφάσισαν να μαζευτούν για περίπατο στην παραλία του Βόλου κρατώντας μια μπάλα ο καθένας,  στέλνοντας έτσι  το δικό τους μήνυμα  για το lockdown στον ερασιτεχνικό αθλητισμό .

Ζωντανά στις 20:15 Ισλανδία-Ελλάδα (προκριματικά Ευρωπαϊκού Γυναικών)