Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Φιλική ήττα από τη Σερβία για την Εθνική Νέων Γυναικών


Την  ήττα από τη Σερβία με 80-57 γνώρισε η Εθνική Νέων Γυναικών σε φιλικό που έγινε στην πόλη Μπάνια Κοβιλιάτσα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β’ Κατηγορίας) που θα διεξαχθεί 3-11 Αυγούστου στην Πρίστινα του Κοσόβου.

Ανακοίνωσε Δημήτρη Γουλιώτη ο Α.Ο.Τ.


H Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ , ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Γουλιώτη.

Ζωντανά ΤΩΡΑ ο αγώνας της Εθνικής Νεανίδων με την Τουρκία για την άνοδο στην Α΄ κατηγορία.


Φιλική νίκη επί της Φινλανδίας στο τουρνουά του Πέζαρο για την Εθνική Εφήβων.


Η Εθνική Εφήβων επικράτησε της Φινλανδίας 68-58 σε αγώνας προετοιμασίας στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας του Διεθνούς Τουρνουά του Πέζαρο.

Ο ταλαντούχος Παναγιώτης Απέργης στον ΑΟΤ


Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ  ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με το 19χρονο ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Απέργη.

Αναχωρεί για το Τουρνουά Φιλίας η Εθνική Παγκορασίδων (Πρόγραμμα -ρόστερ)


Η Εθνική Παγκορασίδων (U15) αναχωρεί σήμερα με τελικό προορισμό το Ούντινε, όπου θα πάρει μέρος στο τουρνουά Φιλίας. Η ελληνική ομάδα θα αναμετρηθεί με την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία.

Ποδαρικό με νίκη για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό (Φωτορεπορτάζ)


Η Εθνική Νέων Ανδρών έκανε... ποδαρικό στο Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών στο Τελ Αβίβ με νίκη με 90-79 επί της Σλοβενίας και αύριο αντιμετωπίζει την Πολωνία (14/7, 20.30, youtube.com/fiba).

Η επίσημη ανακοίνωση του Γιάννη Τζήμα από τον Ερμή Αγιάς Λάρισας


Ο Ερμής Αγιάς Λάρισας με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Λαρισαίο πολυνίκη και καταξιωμένο τεχνικό Γιάννη Τζήμα ,για τα επόμενα δύο χρόνια στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο Γιάννης Τζήμας Τεχνικός διευθυντής στον Ερμή Αγιάς - Κοντά στην απόκτηση Χείλαρη


Σε μια κίνηση με προοπτική προχώρησε ο Ερμής Αγιάς, ο οποίος έδωσε το πόσο του τεχνικού διευθυντή στον Γιάννη Τζήμα, ο οποίος επιστρέφει για να εργαστεί στη Λάρισα.

Στην Ανάληψη ο Λεωνίδας Αναστασόπουλος.


Το ΔΣ του Α.Ε.Σ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΒΟΛΟΥ ανακοίνωσε την απόκτηση του αθλητή Λεωνίδα Αναστασόπουλου.

Ζωντανά στις 14:15 Ελλάδα-Σλοβενία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊού Νέων Ανδρών


Η επίσημη φωτογράφιση της Εθνικής Νέων Ανδρών U-20


Το "αντίο" της Λολίτα Λύμουρα στην Εθνική Ομάδα (vid)


Μία ακόμη από τις αθλήτριες που έγραψαν τη δική τους μεγάλη ιστορία στο γυναικείο μπάσκετ ήρθε η ώρα να πει το "αντίο" στην Εθνική Ομάδα.

Χριστίνα Αναστασοπούλου: «Τίποτα δεν μας σταματά…»


Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής Νεανίδων μετά την μεγάλη νίκη επί της Ολλανδίας και την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Β’ Κατηγορίας).

Το πανόραμα της 2ης εβδομάδας του 33oυ Ανεπίσημου Τουρνουά Μπάσκετ


Ολοκληρώθηκε και δεύτερη εβδομάδα (ΦΆΣΗ ΟΜΊΛΩΝ) στο 33ο ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ  με συναρπαστικούς αγώνες που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των εκατοντάδων φιλάθλων που τους παρακολούθησαν καθημερινά στα δυο γήπεδα του Πολιτιστικού Άλσους «Ανδρέας Βαλαχής», στη Νέα Ιωνία.

Μια νίκη από την άνοδο η Εθνική Νεανίδων - Νίκησε την Ολλανδία και πέρασε στους ημιτελικούς. (Φωτορεπορτάζ)


Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Β΄κατηγορίας)  που διεξάγεται στην πόλη των Σκοπίων προκρίθηκε η Εθνική Νεανίδων μετά την νίκη της με 65-53 επί της Ολλανδίας σε ένα παιχνίδι που είχε χαρακτήρα «τελικού».