Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Αγιασμός του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»


Το Γυναικείο Τμήμα Μπάσκετ και οι υποδομές του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», θα τελέσουν αγιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2017-2018.

Κοινή δήλωση έξι ομοσπονδιών (Ελλάδας-Ιταλίας-Ισπανίας-Ρωσίας-Τουρκίας-Γερμανίας)


Οι πρόεδροι των ομοσπονδιών της Ελλάδας (Γιώργος Βασιλακόπουλος), της Ιταλίας (Τζιοβάνι Πετρούτσι), της Ισπανίας (Χόρχε Γκαρμπαχόσα), της Ρωσίας (Αντρέι Κιριλένκο), της Τουρκίας (Χινταγέτ Τούρκογλου) και της Γερμανίας (Ίνγκο Βάις) μετά και την τελευταία συνάντηση στη Γενεύη με την FIBA, υπέγραψαν την εξής κοινή δήλωση:

Ίκαροι Τρικάλων: Τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός - Απέκτησε Δημήτρη Στάνκοβιτς (φώτο)


Τον Αγιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά και ενόψει της συμμετοχής στην Γ΄Εθνική μετά από μια δεκαετία πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ των Ικάρων.

Τιτάνες Παλαμά : Δώρισαν αθλητικό υλικό σε μαθητές (φώτο)


Για μια ακόμη χρονιά οι Τιτάνες Παλαμά δείχνουν  το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Τρίκαλα BC Aries : Στην Νίκαια δίνουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.


Τον Ιωνικό Νικαίας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 23/09 (17.00) στο Λεκανοπέδιο η ομάδα των Τρικάλων BC Aries για το κύπελλο Ελλάδος .

Στα Τρίκαλα BC ο Διονύσης Τάταρης


Μία ακόμη προσθήκη για τους «κυανέρυθρους»

"H KAE Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Power Forward Διονύση Τάταρη.

Συμφώνησε με το σέντερ Κνέζεβιτς η ΑΕΛ.


"Η διοίκηση του σωματείου και η διοικούσα επιτροπή ανακοινώνουν την συμφωνία με τον αθλητή Στέφαν Κνέζεβιτς.

Α.Σ. Δαναοί : Ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βαγγέλη Κανελλόπουλου


Ο Α.Σ. Δαναοί Τρίκαλα, ανακοινώνει την απόκτηση του Power Forward, Βαγγέλη Κανελλόπουλου, ο οποίος αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Πατρών.

Γυμναστικός Λάρισας - Φάρος: Το Σάββατο έχει Κύπελλο – Ενημέρωση για εισιτήρια!


Ενημερώνονται οι φίλαθλοι του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρος , ότι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους στην τιμή των 10 ευρώ για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, αύριο Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 5 μ.μ. για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον ΓΣ Κύμης, στο κλειστό της Νεάπολης.

Ξεκίνημα με αργά και σταθερά βήματα για το Basketball Club Larissa 2017

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
Ξεκινάμε με αργά και σταθερά βήματα και όχι βιαστικά.  Ένα κομμάτι της ομάδας που ξεκινάει τώρα από την αρχή χωρίς ποτέ να το έχει ξανά προσπαθήσει τα προηγούμενα χρόνια σαν ΚΕΛΤΕΣ ( η ονομασία άλλαξε αλλά δε θα ξεχάσουμε ποτέ από που άρχισε αυτή η ΟΜΑΔΑ ).

Τουρνουά μπάσκετ "3Χ3" στην Παραλία του Βόλου


Για μια ακόμη χρονιά το τουρνουά 3 με 3, Milko τουρνουά 3 με 3 πλέον,  έκανε την εμφάνισή του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Από το Βορρά ως το Νότο επίδοξοι μπασκετμπολίστες και μπασκετμπολίστριες γέμισαν πάρκα, αυλές σχολείων, δρόμους και πλατείες. Το μπάσκετ γέμισε με χαρά χιλιάδες παιδιά και τους πρόσφερε στιγμές παιχνιδιού και άθλησης πολλά Σαββατοκύριακα.