Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Το πρόγραμμα των τελικών του ΝΒΑ


Για δεύτερη συνεχόμενη φορά έχουμε rematch στους Τελικούς!  Cleveland και  Golden State θα διασταυρωθούν σε διαδοχικές χρονιές στους Τελικούς, μετά την ολοκλήρωση της ανατροπής των “πολεμιστών” στη σειρά με την Oklahoma City. Οι Τελικοί αρχίζουν την προσεχή Πέμπτη (ξημερώματα Παρασκευής στην Ελλάδα).

Παρασκευή 3 Ιουνίου

Warriors-Cavaliers (04:00)

Δευτέρα 6 Ιουνίου
Warriors-Cavaliers (03:00)

Πέμπτη 9 Ιουνίου
Cavaliers-Warriors (04:00)

Σάββατο 11 Ιουνίου
Cavaliers-Warriors (04:00)

Τρίτη 14 Ιουνίου*
Warriors-Cavaliers (04:00)

Παρασκευή 17 Ιουνίου*
Cavaliers-Warriors (04:00)

Δευτέρα 20 Ιουνίου*
Warriors-Cavaliers (03:00)

* Εφόσον χρειαστεί

ΠΗΓΗ: http://nba.sport24.gr/

MILKO 3X3: Μπάσκετ στο Βόλο και στην Καλλικράτεια


Η παραλία του Βόλου και η Καλλικράτεια πέρασαν το Σαββατοκύριακο παρέα με το μπάσκετ μέσα από τα τουρνουά MILKO 3X3 που φιλοξένησαν.
Και στις δύο πόλεις τα παιδιά έπαιξαν, πήραν μέρος σε διαγωνισμούς και χάρηκαν το παιχνίδι με τη βοήθεια της SPALDING και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Στο Βόλο πήραν μέρος στο τουρνουά MILKO 3X3 συνολικά 254 παιδιά (222 αγόρια, 32 κορίτσια). Νικητές στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Γιώργος Τσούτσας (Δημοτικό) και ο Παντελής Αντωνόπουλος (Γυμνάσιο-Λύκειο), ενώ στο διαγωνισμό τριών πόντων ο Θάνος Τσίρος (Δημοτικό) και ο Παντελής Σιμωτάς (Γυμνάσιο-Λύκειο). Παραβρέθηκαν και έκαναν απονομές ο πρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, Γιώργος Βλιώρας, ο Αντιπρόεδρος Μιχάλης Καπουρνιώτης, ο αντιπρόεδρος ΕΣΚΑΘ, Νίκος Φαρμάκης, η Ευγενία Φραγκούλη, μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ. Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Βόλου  ανέλαβε όλες τις διαιτησίες του τουρνουά.
 

 

 


ΠΗΓΗ:http://basket.gr/

Κλιμάκιο Βορρά Εθνικής Παίδων - Φιλικό με τους παίδες του Αρη


Από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 27 Μαΐου στις 18:00, στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο θα πραγματοποιηθεί φιλικό του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παίδων (γεννημένοι 2000) με το παιδικό του Αρη. Για τον λόγο αυτό καλούνται στις 17:30 στον ίδιο χώρο οι παρακάτω αθλητές:
Αναστασιάδης Γιώργος, Μπιτσόλας Μιχάλης, Μπρουκς Χουάν (ΑΚΘ Αστέρια), Γκούθας Γιώργος, Γουναρόπουλος Φώτης, Αλτίνης Κωνσταντίνος (Αρης), Απαζίδης Στέλιος, Βουλγαρόπουλος Στράτος, Παγωνίδης Δημήτρης, Ζάχαρης Κωνσταντίνος (Αστέρας Ιπποδρομίου), Δούκας Βασίλης, Κάτος Γρηγόρης (Ικαροι Σερρών), Κουτουξίδης Νίκος, Τζιοβάρας Αντώνης (Μαντουλίδης), Κρανιάς Κωνσταντίνος (Καστοριά), Μπέσσας Δημήτρης (ΠΑΟΚ), Παπαζούδης Γιώργος, (Ελευθερούπολη), Πλατνάρης Νίκος (Πανσερραϊκός), Τσιρογιάννης Κωνσταντίνος, Χατζηλάμπρου Χάρης (Πιερικός Αρχέλαος), Βάτσιος Βύρωνας (ΚΑΕ Παραμυθιάς), Ερμείδης Δημήτρης (ΧΑΝΘ), Αμβράζης Θανάσης (Κρόνος Τρικάλων), Μπουτσακτσή Αλή (Αρίων Ξάνθης), Τσίγκας Πολυχρόνης (ΑΓΣ Ιωαννίνων).

ΠΗΓΗ:http://basket.gr/

ΣΥΣΤΑΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΦΟΙΒΟ 2002


Ο Α.Ο.Φοίβος είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύσταση γυναικείου τμήματος καλαθοσφαίρισης. Για πρώτη φορά από την δημιουργία του Φοίβου, ένα νέο τμήμα εκτός του τμήματος μπάσκετ αντρών & το βόλεϊ γυναικών, παίρνει σάρκα και οστά. Ο Α.Ο.Φοίβος είναι εδώ, ενωμένος και έτοιμος να κατακτήσει και την γυναικεία καλαθοσφαίριση.
Οι προπονήσεις θα γίνονται υπό την επίβλεψη του ανερχόμενου & ταλαντούχου Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Γιώργου Παππά.
Η πρώτη προπόνηση για το αμιγές γυναικείο τμήμα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2/6 στις 19:00 στο κλειστό του 3ο Δημοτικού Γιάννουλης και θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Ιουνίου και θα είναι δωρεάν.