Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Νίκη Βόλου: Γεύμα σε παίκτες και προπονητές της παιδικής ομάδας (φώτο)

Την Πέμπτη το βράδυ η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου παρέθεσε γεύμα στους αθλητές της παιδικής ομάδας που κατέκτησαν το πρωτάθλημα στο νομό Μαγνησίας. 


«Το γεύμα δόθηκε στην ΑΥΡΑ στον Άναυρο, μια επιχείρηση εστίασης συνυφασμένη με την ιστορία της πόλης μας, η οποία αποτελεί και χορηγό του τμήματος μπάσκετ. Στο γεύμα παρευρέθηκε σύσσωμη η διοικούσα επιτροπή, με επικεφαλής τον πρόεδρο Μπάμπη Τουτουτζόγλου, το σταφ των προπονητών που αποτελείται από τους κκ Ανδρέα Μαύρο, Γιώργο Κοσμάτο, Ανδρέα Τσιριγωτάκη και Βασίλη Γιωτόπουλο. Επίσης παρευρέθηκε ο αρχηγός της αντρικής ομάδας του συλλόγου Σάκης Κουτίνας, ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους ευχήθηκε να είναι αυτοί οι αθλητές που θα ανεβάσουν την ομάδα στα σαλόνια της Α1. 

Σήμερα το πρωί οι αθλητές και το προπονητικό τιμ πέρασαν από ιατρικό έλεγχο για τον covid 19. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του ΤΟΜΥ της Ιωλκού για τις υπηρεσίες του σε όλο αυτό το διάστημα των αγώνων. 

Η ομάδα θα προπονηθεί το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας και το Σάββατο το μεσημέρι θα αναχωρήσει για τη Λάρισα όπου στις 17:30 θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Θεσσαλίας τον Αίολο Τρικάλων. 

Στον αγώνα θα παρευρεθεί άπασα η διοίκηση της ομάδας. 

Η οικογένεια της Νίκης Βόλου πιστεύει στις δυνατότητες αυτών των παιδιών, στο ήθος , στο πάθος που επιδεικνύουν στο παρκέ και είμαστε σίγουροι πως τα καλύτερα είναι μπροστά μας.» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου.