Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Με Σλοβενία στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού η Εθνική Κορασίδων - Αποτελέσματα, Βαθμολογία, Πρόγραμμα (Β’ Κατηγορία)


Η Σλοβενία είναι ο επόμενος αντίπαλος της Εθνικής Κορασίδων στο πρώτο από τα τρία βήματα που καλείται να κάνει για να εξασφαλίσει την άνοδό της στην Α’ Κατηγορία.

Leontes Summer Camp 2018 στην Yuppi camp Χαλκιδική μια παράδοση χρόνων που έγινε συνήθεια.


«Αυτήν την χρονιά με περισσότερες συμμέτοχες αθλητών από όλη την Ελλάδα και με περισσότερα αθλήματα εκτός του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου που συνηθιζόταν το camp φιλοξένησε και το Βόλεϋ -κυρίως το γυναικείο beach volley-με υπεύθυνο προπονητή τον κ. Σταθόπουλο Βαγγέλη από την ομάδα της Αργούς Βόλου.

Ξεκίνημα προετοιμασίας για τους Δαναούς (Φωτορεπορτάζ)


Τα πρώτα τρεξίματα αλλά και βελτιωτικές ασκήσεις στο ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων για τους παίκτες των Δαναών Τρικάλων , που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ αλλά και των αγώνων του κυπέλλου που θα ξεκινήσουν σύντομα.

Στο τιμόνι του Α.Ο.Καλαμπάκας ο Κώστας Σδράκας.

Αναλυτικά:
«Ο Πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης του Α.Ο. Καλαμπάκας καλωσορίζουν έναν παλιό γνώριμο στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας, τον Κώστα Σδράκα.

Γιάννης Παπούλης: «Όλα ξεκινούν από την άμυνα»


Η Εθνική Κορασίδων κράτησε το αήττητο στη φάση των ομίλων, τερμάτισε την πρώτη θέση και συνεχίζει για το δυσκολότερο και πιο ψυχοφθόρο κομμάτι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 Β’ Κατηγορίας: Τους νοκ άουτ αγώνες.

Φιλίππα Γούλα: «Γενικά, δεν κολλάμε!»


Ένα σημαντικό προτέρημα της Εθνικής Κορασίδων είναι πως διαθέτει 12 αθλήτριες έτοιμες να κάνουν τη... λάντζα.

Πρώτη, αήττητη και εντυπωσιακή για μία ακόμη φορά η Εθνική Κορασίδων


Πρώτη και αήττητη πέρασε στους προημιτελικούς η Εθνική Κορασίδων μετά και το 58-24 επί της Μεγάλης Βρετανίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 που φιλοξενείται στο Μαυροβούνιο. Η Ελλάδα στον πρώτο χιαστί αγώνα θα αντιμετωπίσει την Σλοβενία (23/8, 14.45).

Στην Γλυφάδα ο Γιώργος Παρασκευάς.


Ο Γιώργος Παρασκευάς μετά το φετινό double με πρωτάθλημα και άνοδο στη Γ' Εθνική και κύπελλο ΕΣΚΑΘ με τον Ολυμπιακό Βόλου, αναγκάστηκε να φύγει από τον Βόλο και να συνεχίσει την καριέρα του στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ με την ομάδα της Γλυφάδας, καθώς έχει διοριστεί στον ομώνυμο Δήμο .

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των Μάγων. Ανανέωσαν Ευαγγέλου-Αναστασίου-Μερίτσης-Τόλλιος


Η Ανακοίνωση:
«Tην Παρασκευή 17/8, συγκεντρώθηκαν στο γραφείο του συλλόγου τα εκλεγέντα κατά τις αρχαιρεσίες της 10ης Αυγούστου 2018 μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Όμιλοι - Πρόγραμμα αγώνων Κυπέλλου Ανδρών ΕΣΚΑΘ 2018-2019

Το billkara.blogspot ενημερώθηκε και σας παρουσιάζει πρώτο, τους 8 ομίλους του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ όπως και το αντίστοιχο πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στο πλευρό της Εθνικής Γυναικών .


Δίπλα στην Εθνική Γυναικών που προετοιμάζεται στα Ιωάννινα ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη.

Οι 24 παίκτες της Εθνικής Ανδρών και το πρόγραμμα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019


Δηλώθηκαν στην FIBA οι 24 παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 της Εθνικής Ανδρών με την Σερβία (Ηράκλειο, 13/9, 21.00) και την Γεωργία (Τιφλίδα, 16/9, 18.00), στο πρώτο «παράθυρο» της δεύτερης φάσης.

Έπιασε… δουλειά ο Ολυμπιακός Καρδίτσας . (φωτορεπορτάζ)

Την πρώτη τους επίσημη συγκέντρωση είχαν χθες (20/8) το μεσημέρι στο κλειστό της Καρδίτσας  οι παίκτες και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού.

Έναρξη ακαδημιών αλλά και νέο τμήμα τζούνιορ από τον Ίωνα Βόλου

Η ανακοίνωση:
«Ο Α.Σ ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν προπονήσεις τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας.

Δείτε ζωντανά στις 16:00 τον αγώνα Μεγάλη Βρετανία - Ελλάδα για το Ευρωπαϊκό Κορασίδων (Β΄ κατηγορία)


«Μετακομίζει» από την Ελασσόνα στη Δόξα Λευκάδας ο Κώστας Γερονάτσιος.


Στη Δόξα Λευκάδας  και το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο νεαρός και ταλαντούχος playmaker Κώστας Γερονάτσιος , καθώς παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο, από τον ΓΣΕ Ελασσόνας στην ομάδα της Λευκάδας.

Ανανέωσε και ο Χρήστος Βούλγαρης με τον Ολυμπιακό Καρδίτσας.


Μια ακόμα ανανέωση πραγματοποίησε ο  Ολυμπιακός Καρδίτσας ο οποίος ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας για τρίτη  σεζόν, με τον  Χρήστο Βούλγαρη.

Συνεχίζουν στο γυναικείο της Νίκης Βόλου Ζουμπούλη και Νούλα Φ.


Η  Ισαβέλλα Ζουμπούλη και η Νούλα Φωτεινή θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο γυναικείο τμήμα της Νίκης Βόλου για ακόμα μία χρονιά, αφού δόθηκαν με υποσχετική από ΠΑΟΚ και Ανάληψη Βόλου αντίστοιχα.

Ξεκίνημα με όλους παρόντες για τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ (vid)


Πρεμιέρα σήμερα για την ανδρική ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, με όλους τους παίκτες να δίνουν το "παρών" και παράλληλα, την υπόσχεση να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους τη νέα χρονιά.

Το πανόραμα του ομίλου της Εθνικής Κορασίδων (Ευρωπαϊκό Β’ Κατηγορία) 4η ημέρα


Η Εθνική Κορασίδων συνέχισε την αήττητη πορεία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάλημα U16 στο Μαυροβούνιο.