Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Aυλαία του 27ου Πανελληνίου Κορασίδων


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ....................63-69
Καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο ο Πρωτέας Βούλας επικράτησε δύσκολα του Εργοτέλη με 63-69 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του 27ου Πανελληνίου Κορασίδων που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη με διοργανωτές την ΕΟΚ και την ΕΚΑΣΘ και υποστηρικτή τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Δεκάλεπτα: 19-13, 30-35, 45-52, 63-69
Διαιτητές: Τζίμα-Παπαγερίδης
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Χατζηδάκης-Κομψέλης): Σεμερτζάκη 17(1), Γιαλιαδάκη, Ξενάκη 7(1), Αποστολοπούλου, Κριμίλη 28(5), Γιαννουλάκη, Μαρτιμιανάκη 7, Θωμά 4, Μέτα.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ(Σόφτσης): Χατζηβασιλείου 10(1), Αναστασοπούλου 7, Μωραϊτη 2, Καραλή 3, Κοντοθανάση 6(2), Κεκλίκογλου, Παυλινέρη, Καραμπάτσου 23, Μακρή, Κορρέ, Διαμαντή, Δανδουλάκη 18(1).
 


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  -  ΠΑΟΚ..................................43-31
Στα «πράσινα» βάφτηκε το πρώτο ντέρμπι του 27ου Πανελληνίου Κορασίδων καθώς ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και επιβλήθηκε με 43-31 του ΠΑΟΚ. 

Δεκάλεπτα: 13-4, 25-19, 33-23, 43-31
Διαιτητές: Παφίλης-Τσιαπλής
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(Καντζιλιέρης): Μαυράκη , Τσινάσα 2, Μουρίκη 3, Τσέτα 10, Τζερεμέ, Γλυνού, Κυρίου, Γρύλια 3, Τάρλα, Πράπα 20, Κασδαγλή 5(1), Κακούρη.
ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος-Μελετιάδης): Σιακαβάρα 3, Βουζούκου, Καλούτσικου 3, Τσαλή 5, Ζέρβα Α., Ζέρβα Ε. 5, Θεοδώρου, Αθανασιάδου 12(1), Στεργίου 3, Παντώτη, Χριστοδούλου, Μπαλιούση.
 


ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – ΕΣΠΕΡΟΣ...........26-53
Στον τελευταίο αγώνα της πρώτη μέρας του 27ου Πανελληνίου Κορασίδων ο Έσπερος Πάτρας επικράτησε με 26-53 του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας.
Δεκάλεπτα: 3-16, 9-24, 18-41, 26-53
Διαιτητές: Λόρτος-Ορφανός
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ(Παπαδημητρίου): Δημητριάδου, Κοτζαϊτση 1, Καραφουλίδου, Τρυφωνίδου 6(2), Δανιηλίδου 2, Κουρτίδου 4(1), Σιδέρη, Χαϊντάρι 1, Κωνσταντινίδου, Αντωνίου 5, Γρηγοριάδου 5, Σιδηροπούλου 2.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ (Μπαζίνας): Αναγνωπούλου 2, Ψυρρή 14(1), Νάτσκου 8(1), Ράγκου 3(1), Μπαλάση, Τσιακμά 8, Καϊση, Τραγούστη 4, Καλύβα, Γιαννακοπούλου, Αργυροπούλου, Λανταβού 14.
 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β
Α
Ν
Η
ΕΠ.
ΑΜ.
Δ
1
EΣΠΕΡΟΣ
2
1
1
0
53
26
27
2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
2
1
1
0
43
31
12
3
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ
2
1
1
0
69
63
6
4
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
1
1
0
1
63
69
-6
5
ΠΑΟΚ
1
1
0
1
31
43
-12
6
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
1
1
0
1
26
53
-27

ΠΗΓΗ: http://tsiotras.blogspot.gr/

Νέων Γυναικών: Τσεχία – Ελλάδα 69-62


Στο πρώτο φιλικό αγώνα που έδωσε η Εθνική Νέων Γυναικών στο πλαίσιο του τουρνουά Prague Open 2016 ηττήθηκε από τη γηπεδούχο Τσεχία με 69-62.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στάθηκε καλά στο παρκέ απέναντι σε μια ιδιαίτερα δυνατή αντίπαλο, με εξαίρεση το δεύτερο δεκάλεπτο όπου υπέπεσε σε πολλά λάθη.

Δεκάλεπτα: 17-19, 37-24, 55-44, 69-62
ΤΣΕΧΙΑ (Πετς): Αντέλοβα 3(1), Κόπετσκα 13(1), Γκαϊσλέροβα 12, Μαλέτσκοβα, Σουκάλοβα 10, Κρατσίκοβα 13, Σίποβα, Ζουζάκοβα 2, Χολεσίνσκα 4, Μίρκοβα, Βεράνκοβα 7, Ροκόσοβα 5.
ΕΛΛΑΔΑ (Καφαντάρη): Κιλαζίδου 1, Στεφάνου, Γεροστεργίου 6(2), Σταμάτη 4, Παυλοπούλου 18, Χριστινάκη 14, Θεοδώρου 2, Ντάνου 5(1), Νίξινα, Κοντογεώργου 2, Καραμπάτσα 2, Λούκα 8.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η προπονήτρια της Εθνικής Νέων Γυναικών Ελένη Καφαντάρη σχολίασε: «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Στο δεύτερο δεκάλεπτο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, ιδίως στην άμυνα, και είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση. Έχουμε ένα πρόβλημα όταν μας πιέζουν σε όλο το γήπεδο, θα το δουλέψουμε και θα το διορθώσουμε. Ήταν το πρώτο επίσημο φιλικό μας και έχουμε άλλωστε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε σε όλο το γήπεδο, είχαμε όρεξη και ψυχή και αναγκάσαμε την αντίπαλό μας να κάνει πολλά λάθη. Γι’ αυτό το λόγο στο επιμέρους σκορ του δευτέρου ημιχρόνου είμαστε μπροστά».

Στο άλλο παιχνίδι του τουρνουά το Ισραήλ επιβλήθηκε με 84-44 της Γερμανίας.

Το αυριανό πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής: 17.30 Ισραήλ-Σουηδία, 20.00 Ελλάδα-Σερβία

ΠΗΓΗ:basket.gr

Πανελλήνιο Κορασίδων: Η Τελετή Έναρξης

Υπό τους ήχους του «Μακεδονία ξακουστή» οι έξι ομάδες που συμμετέχουν στο 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων παρατάχθηκαν στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου του ΠΑΟΚ για να ξεκινήσει η τελετή έναρξης.

Η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου ήταν το επόμενο βήμα, ενώ ακολούθησε ο χαιρετισμός του μέλους του ΔΣ της ΕΟΚ και προέδρου της ΕΚΑΣΘ Σάββα Λόρτου που καλωσόρισε τις ομάδες και ευχαρίστησε το Δήμο Θεσσαλονίκης για την υποστήριξη της διοργάνωσης. Ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, που απηύθυνε και αυτός χαιρετισμό, ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ για την προσφορά του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ομάδες.

Με Κομποδιέτα στον πάγκο τη νέα σεζόν ο Γ.Σ. Σοφάδες

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Κομποδιέτα για το αντρικό τμήμα του Συλλόγου για την επόμενη σεζόν.
Ο νεαρός τεχνικός έχει ήδη καταφέρει στην αρχή της καριέρας του μια άνοδο με την αντρική ομάδα του Ηφαίστου, ενώ παράλληλα γίνεται γνωστός για την εξαιρετική δουλειά που παρουσιάζει στα αναπτυξιακά τμήματα του ΑΣΚ.
Οι διοικούντες τον Σύλλογο του εύχονται ότι καλύτερο για τη νέα σεζόν, και ελπίζουν μαζί να φθάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

ΠΗΓΗ: http://www.karditsalive.net/

Ψηφίστε τους καλύτερους της Basket League 2015-16 !


Ο ΕΣΑΚΕ δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους, τον «έκτο παίκτη» της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, να πάρουν μέρος στην ανάδειξη των κορυφαίων του Πρωταθλήματος της σεζόν 2015-16.

Με την συμμετοχή τους οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση για πλούσια δώρα:

- Ένας (1) τυχερός θα κερδίσει ισάριθμες διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά σε τρεις (3) αγώνες της επιλογής του για την κανονική περίοδο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2016-17
- Τρείς (3) τυχεροί θα κερδίσουν δωρεάν συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου από την Υδρόγειο Ασφαλιστική, Επίσημο Χορηγό του ΕΣΑΚΕ
- Πέντε (5) τυχεροί θα κερδίσουν μοναδικά αναμνηστικά από την TAGHeuer, Χορηγό του Bραβείου TAGHeuer ΜVP
- Έντεκα (11) τυχεροί θα κερδίσουν μπλουζάκια από τη συλλογή του esakestore.gr
- Πενήντα (50) τυχεροί θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 10 ευρώ για το esakestore.gr

Όλες οι έγκυρες συμμετοχές κερδίζουν κουπόνια 4 ευρώ για αγορές στο esakestore.gr.

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Κυριακής 3 Ιουλίου.

Η ανάδειξη των καλύτερων της Basket League ΣΚΡΑΤΣ της αγωνιστικής χρονιάς 2015-16 θα γίνει σε ποσοστό 40% από τις ψήφους των φιλάθλων και των εκπροσώπων των ΜΜΕ και 60% των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων του Πρωταθλήματος.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό  πατήστε: ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: http://www.esake.gr/

Προπονητής στους Τιτάνες Παλαμά ο Χάρης Φόρος!



Την τεχνική ηγεσία της έτερης ομάδας του νομού που αγωνίζεται σε Εθνικές κατηγορίες αναλαμβάνει ο Χάρης Φόρος!
Ο 39χρονος τεχνικός από τα Τρίκαλα, λίγες ημέρες μετά το «διαζύγιό» του με τον Α.Σ. Καρδίτσας συμφώνησε να καθοδηγήσει τους Τιτάνες Παλαμά, οι οποίοι επιστρέφουν στη Γ’ Εθνική μετά από μία διετή παρουσία στη Β’ κατηγορία.
Ο Φόρος προωθήθηκε στη θέση του πρώτου προπονητή στον Α.Σ.Κ. τον Δεκέμβριο του 2014, όταν και κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Σπύρο Παππά, του οποίου ήταν βοηθός από το καλοκαίρι του ίδιου έτους. Με προπονητική εμπειρία και στα τμήματα υποδομής του Αιόλου Τρικάλων, ο Χάρης Φόρος διατηρήθηκε από τον Α.Σ.Κ. στη θέση του προπονητή πέρυσι το καλοκαίρι και ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με την ιστορική άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική, μετρώντας σερί 20 νίκες – 2 ήττες.
Συνολικά ο Τρικαλινός προπονητής από την ημέρα που ανέλαβε πρώτος κόουτς των Κυανόλευκων κατέγραψε 29 νίκες και 10 ήττες στη Γ’ Εθνική, ενώ στο Θεσσαλικό Σούπερ Καπ είχε ρεκόρ 4 νίκες – 3 ήττες, φτάνοντας μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκε από τον Γ.Σ. Λάρισας.
Παράλληλα, ο Φόρος κατέκτησε το περασμένο καλοκαίρι το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων, την οποία την καθοδήγησε μέχρι την κορυφή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Αστυνομίας και Πυροσβεστικής.
Οι επαφές για τη συγκρότηση του ρόστερ των Παλαμιωτών έχουν αρχίσει πλέον σε συνεργασία με τον νέο προπονητή, ο οποίος είναι γνώστης της Θεσσαλικής αγοράς και των παιχτών που μπορούν να υποστηρίξουν τη φιλοσοφία του αλλά και αυτή των Τιτάνων. Ήδη έχουν γίνει επαφές με παίχτες από το υπάρχον ρόστερ για την παραμονή τους, ενώ πάντα σε συνεργασία με τη διοίκηση, ο 39χρονος προπονητής έχει προχωρήσει και προτάσεις για μεταγραφικές προσθήκες.

ΠΗΓΗ: http://karditsasportiva.gr/

Ανδρών: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Τουρκία


Το πρώτο αγωνιστικό τεστ της Εθνικής Ανδρών και το μοναδικό εντός των... τειχών θα δοθεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου (18.15, ΕΡΤ) στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Τουρκία.

Οι Έλληνες διεθνείς θέλουν για μία ακόμη φορά να νιώσουν τη στήριξη και την αγάπη του κόσμου για την Εθνική Ομάδα. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης διατίθενται από από τα γραφεία της ΕΟΚ (εντός ΟΑΚΑ, δίπλα στην αστυνομία) από αύριο και τις εργάσιμες μέρες από τις 9π.μ.-4μ.μ. Η γενική είσοδος είναι 10 Ευρώ και με το εισιτήριο μπορείτε να παρακολουθήσετε και την αναμέτρηση της Εθνικής Νέων Ανδρών με την Ουκρανία που θα αρχίσει στις 15.45.

Την ημέρα της αναμέτρησης θα λειτουργήσουν από τις 3μ.μ. και τα εκδοτήρια στο σταθμό «Ειρήνη», στο Πάρκινγκ P5 και στις σκάλες (ανάμεσα από το γήπεδο μπάσκετ και του ποδοσφαίρου).

ΠΗΓΗ: basket.gr

Διεθνές Σεμινάριο με άρωμα φάιναλ-φορ!


Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το Διεθνές Σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, το οποίο θα έχει έντονο άρωμα από την Euroleague! Κι αυτό γιατί στις 1-2 Ιουλίου θα διδάξουν στη Θεσσαλονίκη τα προπονητικά τιμ της πρωταθλήτριας ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της τρίτης στο φάιναλ-φορ του Βερολίνου, Λοκομοτίβ Κουμπάν, με επικεφαλής τους Δημήτρη Ιτούδη και Γιώργο Μπαρτζώκα.
Στο ετήσιο Διεθνές Σεμινάριο του ΣΕΠΚ που θα γίνει αυτή τη χρονιά στη Θεσσαλονίκη θα διδάξουν δύο Έλληνες προπονητές που συγκαταλέγονται στους κορυφαίους σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και οι συνεργάτες τους, οι οποίοι θα μιλήσουν για τακτικά στοιχεία που οδήγησαν τόσο στην ΤΣΣΚΑ, όσο και τη Λοκομοτίβ στην επιτυχία. Από την ΤΣΣΚΑ θα μιλήσουν πέρα του Δημήτρη Ιτούδη, ο assistant coach Ανδρέας Πιστιόλης και ο προπονητής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης, Κώστας Χατζηχρήστος. Από τη Λόκο θα δώσει το παρών ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς, ο assistant coach Γιώργος Μποζίκας, αλλά και ο προπονητής φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, Γιώργος Βαβέτσης.
Ο λόγος για προπονητές που έχουν διαφημίσει τον Σύνδεσμο μας, αλλά και έχουν επιβεβαιώσει ότι οι Έλληνες προπονητές βρίσκονται με το σπαθί τους στην κορυφή του διεθνούς μπάσκετ.

Να σημειωθεί ότι τη φετινή χρονιά η ΤΣΣΚΑ κατέκτησε την Euroleague (μετά από 8 ολόκληρα χρόνια), αλλά και την VTB League, ενώ η Λοκομοτίβ Κουμπάν θεωρήθηκε η ομάδα-έκπληξη της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της σε φάιναλ-φορ, κατακτώντας μάλιστα την 3η θέση.

ΠΗΓΗ: http://www.sepk.gr/

Γ’ Εθνική: Κλήρωση ανακατανομής σωματείων της ΕΚΑΣΘ (ΟΜΙΛΟΙ)


Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη η κλήρωση ανακατανομής των σωματείων της ΕΚΑΣΘ στους ομίλους Βορρά της Γ΄ Εθνικής Ανδρών.
Οι «άτυχοι» της ημέρας ήταν ο Απόλλων Καλαμαριάς και ο ΠΣ Ευκαρπίας που θα αναγκαστούν να κάνουν περισσότερα και πιο μακρινά ταξίδια. Υπενθυμίζουμε ότι μετά τις δηλώσεις μη συμμετοχής του Κεραυνού Αγίου Παύλου και της GBA Αργοναύτης, τις θέσεις τους κατέλαβαν ο Απόλλων Καλαμαριάς και το ΠΚ Νεάπολης. Αναλυτικά οι δύο όμιλοι της νέας περιόδου:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ  ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΕΥΑΘΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ
ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΕΛΙΜΕΙΑ
ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ
ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΟΡΦΕΑΣ ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ
ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΠΟ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
ΖΕΦΥΡΟΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ
ΙΩΝΙΚΟΣ
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΧΑΝΘ

ΠΗΓΗ: basket.gr

Παμπαίδων: Κλήση για προετοιμασία


Η Εθνική Παμπαίδων αναχωρεί για τον Κολινδρό, όπου θα γίνει η προετοιμασία τους για το Τουρνουά Φιλίας (8-10/7).
Η ομάδα θα αναχωρήσει αύριο στις 09.00 από το ΟΑΚΑ και στις 10.00 από το γραφείο ΕΟΚ Θεσσαλονίκης.

Οι παίκτες έχουν κληθεί είναι οι:

Γιάννης Μπαλαμότης Παναθηναϊκός 2001
Ζώης Καράμπελας Μαρκόπουλο 2001
Αλέξανδρος Νικολαϊδης Μαντουλίδης 2002
Δωρόθεος Δατσιάδης Άργος Ορεστικό 2001
Νίκος Ρογκαβόπουλος Δούκας 2001
Απόστολος Μιχαήλ ΑΕ Έξω Παναγιάς 2001
Παναγιώτης Οικονόμου Αμύντας 2001
Νίκος Μιχαλόπουλος Έσπερος Π. 2001
Δημήτρης Κλωναράς ΠΑΟΚ 2001
Τηλέμαχος Βησσαρίου Κεραυνός Λάρισας 2002
Βασίλης Σταυρακούκας Πλάτων 2001
Άρης Σωτηρίου Μαντουλίδης 2001
Φώτης Γεωργαλάς Αστέρια 2001
Κωνσταντίνος Καδράς ΑΣ Καστοριάς 2001
Ηλίας Κρασάκης Περιστέρι 2001
Δημήτρης Καραϊσκος Ολυμπιακός 2001
Αντώνης Καραγεωργίου Φίλιππος Βέροιας 2001
Γιώργος Κωστίκας ΧΑΝΘ 2001

Προπονητής : Θοδωρής Αστεριάδης
Β. Προπονητή: Γιώργος Δήμος, Χρύσανδρος Κολοκυθάς

ΠΗΓΗ: basket.gr

Συνεχίζει στον Ερμή Αγιάς ο Χρήστος Μηλιώνης

Ο Ερμής Αγιάς ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας για ένα χρόνο ακόμα με τον αθλητή Χρήστο Μηλιώνη.
Ο χαρακτήρας, το ήθος όσο και η αθλητική ικανότητα του παίκτη σε συνδυασμό με την επιθυμία του να συνεχίσει στην ομάδα έκαναν εύκολο το έργο της διοίκησης και του προπονητή στην επιλογή του.

ΠΗΓΗ: http://tsiotras.blogspot.gr/