Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Επίσημα στο Μαρούσι ο Στέφαν Κνέζεβιτς

Το Μαρούσι ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 29χρονο Μαυροβούνιο σέντερ, Στέφαν Κνέζεβιτς, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Διπλή ενίσχυση με Μπαμπανάτσα - Αγορίτσα για τον Φοίβο.

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Φοίβος , αυτές των Μπαμπανάτσα και Αγορίτσα  , συνεχίζοντας στη φιλοσοφία της προώθησης νεαρών αθλητών στην αντρική ομάδα.

Η ανακοίνωση:
«Παραμένουμε πιστοί στη φιλοσοφίας μας για ένταξη νέων ηλικιακά αθλητών στην ομάδα μας και με χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του Νίκου Μπαμπανάτσα και του Θέμη Αγορίτσα .

Αναχώρησε για Ισπανία η Εθνική Γυναικών.


Για την Ισπανία και την πόλη Κάθερες αναχώρησε το πρωί η Εθνική Γυναικών όπου αύριο (8/9) και την Κυριακή (9/9) θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο (22-30 Σεπτεμβρίου).

Αναχωρεί σήμερα για το Παρίσι η Εθνική Ανδρών.


Για το Παρίσι ταξιδεύει σήμερα (7/9) η Εθνική Ανδρών, προκειμένου να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά στο πλαίσο της προετοιμασίας για το πρώτο "παράθυρο" της δεύτερης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 στην Κίνα.

Ολυμπιακός Καρδίτσας: Πανέτοιμος για το ματς κυπέλλου με τους Μάγους.


Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού Καρδίτσας στο μπάσκετ. 

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις υποδομές του Ολυμπιακού Καρδίτσας


   Ο Ολυμπιακός Καρδίτσας δίδει βαρύνουσα σημασία στα τμήματα υποδομών του. Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει και όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους προπονητές των Ακαδημιών για να ενημερωθούν και να εντάξουν το παιδί τους στο αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων, το μπάσκετ.

Κρόνος Τρικάλων: Έναρξη συνεργασίας με την διαιτολόγο-διατροφολόγο Μαρία-Ραφαέλα Σιούτα.


"Η ακαδημία μπάσκετ ΚΡΟΝΟΣ, στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης και της λειτουργίας της στα πρότυπα των ακαδημιών ΠΑΟ και ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, με τις οποίες είναι σε συνεργασία από φέτος, είναι στην ευχάριστη θέση,να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την διαιτολόγο-διατροφολόγο Μαρία-Ραφαέλα Σιούτα.

Πρόσκληση για τον αγιασμό από τον ΓΑΣ ΠΑΛΑΜΑ


Η πρόσκληση:
«Προσκαλούμε τα μέλη,τους φίλους και τους αθλητές όλων των τμημάτων (Μπάσκετ-Βόλεϊ-Στίβου) στον αγιασμό της ομάδας μας την Κυριακή 16/9/18 και ώρα 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο Παλαμά.

Ευχαριστεί τον ιατρό Νίκο Μιχαλάκη η Αναγέννηση Καρδίτσας


Τον καρδιολόγο κ. Νίκο Μιχαλάκη ευχαρίστησε η Αναγέννηση Καρδίτσας για την δωρεάν παροχή των εξετάσεων στους αθλητές του  τμήματος μπάσκετ.

Ανακοίνωσε Κορδάμπαλο το Basketball Club Larissa

Η ανακοίνωση:
«Το BCL είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την απόκτηση του Σπύρου Κορδάμπαλου όπου ξανά φοράει τα αθλητικά του παπούτσια για να βοηθήσει με την εμπειρία του ( 1ος σκόρερ στην σύγχρονη ιστορία του ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ) την ομάδα μας και ειδικά τους νεαρούς αθλητές μας!!!!