Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Πρεμιέρα αύριο απέναντι στη Ρουμανία για την Εθνική Νέων Γυναικών


Στη μάχη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων Γυναικών (Β’ κατηγορία) ρίχνεται η Εθνική ομάδα που βρίσκεται στην Οράντεα και θα αντιμετωπίσει αύριο (8μ.μ.) την οικοδέσποινα Ρουμανία.

Η Ραφαέλα Σουλτάνη στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου.


Στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν η Ραφάελα Σουλτάνη η οποία αφήνει μετά από 6 χρόνια το Βόλο και τον Ολυμπιακό για να γίνει κάτοικος Αθήνας.

Επίσημα στην Νίκη Βόλου Τάσσος , Γιωτόπουλος , Φρουσκλιάς - Ανανέωσε ο Λάμπρος Πρέκας


Οι κινήσεις της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης , με την σύμφωνη γνώμη του Λάμπρου Πρέκα, που τελικά ανανέωσε και θα συνεχίσει στον πάγκο και την νέα σεζόν, είναι προσεχτικές και αποσκοπούν στην δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου ανεξάρτητα σε ποια κατηγόρια θα αγωνίζεται του χρόνου η ομάδα.
 

“Ρουκετοπόλεμος” μεταγραφών στον Γ.Σ. Αμπελώνα


Δεν άλλαξε την αγαπημένη της συνήθεια η Διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ. Αμπελώνα να “χτυπά μαζικά”, αυτή τη φορά με… κουαρτέτο μεταγραφών!

Τουρνουά Basket 3on3 από τον Κένταυρο Ζαγοράς


Ο Αθλητικός Όμιλος Ζαγοράς «Κένταυρος» συνδιοργανώνει με τη Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, Το 18ο καλοκαιρινό τουρνουά Basket 3on3 το διήμερο 21-22 Ιουλίου στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στη τοποθεσία λάκα Κωλλέτη

Ξεκίνημα προετοιμασίας της Εθνικής Παγκορασίδων- Οι αθλήτριες που έχουν κληθεί.


Την προετοιμασία  της για το Τουρνουά Φιλίας 2018 ξεκινά η Εθνική Παγκορασίδων.

Στην Νεάπολη οι αγώνες της Ολύμπια την νέα αγωνιστική περίοδο


Η Ολύμπια με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Γυναικών θα αγωνίζεται και πάλι στο κλειστό της Νεάπολης Λάρισας.

Mεταγραφή βόμβα με Σάκη Παυλόπουλο από τον Ίωνα


Ο  Ίωνας ανέβασε τον πήχη των μεταγραφών , καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον πολύπειρο Σάκη Παυλόπουλο, που πέρυσι αγωνιζόταν στο Γ.Σ.Βόλου σημειώνοντας 177 πόντους και 14 τρίποντα, δίνοντας μια ακόμα λύση στο Λευτέρη Κατσαλή για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Παραμονή του αρχηγού Γιώργου Φούντα στους Ίκαρους Τρικάλων

Μια ακόμα ανανέωση πραγματοποίησαν οι  Ίκαροι Τρικάλων οι οποίοι ανακοίνωσαν την συνέχιση της συνεργασίας για μια ακόμη σεζόν, με τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Φούντα.