Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Ζωντανά την Κυριακή στις 10:00 Αιολικός Βόλου - Α.Σ. Καρδίτσας (Τελικός Εφήβων Θεσσαλίας)

Γερεουδάκης: «Να κλείσουμε με θετική εικόνα» - Δασκουλίδου: «Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στον επίλογο»

Η Εθνική Νεανίδων δεν τα κατάφερε απέναντι στην δυνατότερη Ισπανία. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Γερεουδάκης, μίλησε για τη σημερινή ήττα, αλλά και για τον αυριανό αγώνα με το Ισραήλ, οριοθετώντας το στόχο της ελληνικής ομάδας:

Σγουρίτσας: “Θετικά μηνύματα από τα παιδιά”

Η Εθνική Παμπαίδων ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο 1ο Κύπελλο Μεσσήνης αήττητη με διπλή νίκη επί της Πολωνίας, η δεύτερη στον τελικό του τουρνουά και νίκες επί της Κροατίας και της Βόρειας Μακεδονίας.

Aήττητη πρωτιά για την Εθνική Παμπαίδων , Ελλάδα – Πολωνία 89-76 (Διεθνές Τουρνουά Παμπαίδων)

Η Εθνική Παμπαίδων κατέκτησε την πρώτη θέση στο 1ο Κύπελλο Μεσσήνης που ολοκληρώθηκε απόψε. Στον τελικό του Διεθνούς Τουρνουά επιβλήθηκε 89-76 της Πολωνίας και έκλεισε τις υποχρεώσεις της αήττητη.

Ήττα από Ισπανία για την Εθνική Νεανίδων στο European Challenger (Φώτο)

H Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε από την Ισπανία με 69-38 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του European Challenger και βρίσκεται πλέον στο 3-1. Αύριο στις 18.00 θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ. Στις 15.00 θα γίνει ο αγώνας Ισπανία – Γαλλία, ανάμεσα στις δύο αήττητες ομάδες του τουρνουά.

Αναχωρεί για το Τελ Αβίβ η Εθνική Εφήβων.

Η Εθνική Εφήβων παίρνει τη δική της σειρά για τα European Challenger. Αναχωρεί αύριο (1/8) για το Τελ Αβίβ, όπου θα αγωνιστεί στον Β’ Όμιλο απέναντι στις Εσθονία, Λιθουανία, Πορτογαλία, Ισραήλ και Γαλλία.

Ζωντανά στις 20:00 ο αγώνας Ελλάδα-Πολωνίαα (1ο Κύπελλο Παμπαίδων Μεσσήνης)

Ζωντανά στις 18:00 ο αγώνας Ισπανία - Ελλάδα (FIBA U18 WOMEN'S European Challenger 2021)