Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Νέος κανονισμός στην Euroleague για το αντιαθλητικό φάουλ (vid)

Δείτε το video με το οποίο εξηγείται το αντιαθλητικό φάουλ σύμφωνα  με τον νέο κανονισμό της  Euroleague 



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ:Συμμετοχή στον αγώνα δρόμου για τη ΦΛΟΓΑ και φιλικά προετοιμασίας


Η γυναικεία και η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συμμετείχε στον αγώνα δρόμου για τη ΦΛΟΓΑ . Τα αγόρια και τα κορίτσια του Συλλόγου μας μαζί με τους προπονητές τους και τους εφόρους τους , εκμεταλλευόμενα και την αγωνιστική απραξία του Σαββατοκύριακου, προσέτρεξαν και έτρεξαν για να βοηθήσουν στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύλλογος Παιδιών με Νεοπλασματικη Ασθένεια και οι γονείς τους .

Δείτε τη συνέντευξη τύπου Ασπίδα Ξάνθης - Ερμής Αγιάς

Δείτε τη συνέντευξη τύπου από τον αγώνα Ασπίδα Ξάνθης - Ερμής Αγιάς
του Aspida Xanthi's Basketball Club

Οι πρώτοι σε βασικές κατηγορίες της στατιστικής στην A2 Ανδρών

Το τζάμπολ στην Α2 Ανδρών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο με ενδιαφέροντες αγώνες και κάποιους παίκτες να ξεχωρίζουν στους αριθμούς.

Οι πρώτοι σε βασικές κατηγορίες της στατιστικής μετά την 1η αγωνιστική, είναι:

Πόντοι: 1.Ράντετιτς (Παγκράτι, φωτό) 23, 2. Ρούμπιο (Δούκας) 21, 3. Θορστέινσον (ΑΕ Λάρισας) 20, 4. Χατζηκυριακίδης (Μαχητές) 20, 5. Μιλόσεβιτς (Χολαργός) 19

Ανακοίνωση της KAE Τρίκαλα BC Aries για τα εισιτήρια με Απόλλωνα Πατρών


Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου τα Τρίκαλα BC Aries υποδέχονται στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων τον Απόλλων Πατρών στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς για την Basket League.

Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι αυτό θα είναι 5 € (για μαθητές/φοιτητές, ΑΜΕΑ, στρατιώτες στην Θύρα 7), 10 € (Θύρες 3,5,7) και 15 € (Θύρες 2,4,8).

Η είσοδος των παιδιών έως 12 ετών με την συνοδεία ενήλικα είναι δωρεάν.

Αλλαγή ώρας στον αγώνα Γ.Σ.Λ. - Ηράκλειο


Το παιχνίδι του ΓΣΛ με το Ηράκλειο το ερχόμενο Σάββατο στις 15 Οκτωβρίου άλλαξε ώρα.

Μετά από αίτημα της ομάδας του Ηρακλείου στην Ομοσπονδία, στο οποίο ζήτησε την αλλαγή της ώρας του αγώνα με τον Γυμναστικό για συγκοινωνιακούς λόγους και εφόσον συμφώνησε και η ομάδα μας, ο αγώνας θα διεξαχθεί τελικά την ίδια μέρα αλλά στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό της Νεάπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
Ο αγώνας ΓΣ Λαρισαίων 1928 – Ηράκλειο ΟΑΑ, για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 15/10/2016 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 12.00, στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας.

Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι του ΓΣΛ εντός έδρας.

Πρωτάθλημα Μπάσκετ Εργαζομένων Λάρισας για το έτος 2016-2017


Η Δ/νση Αθλητισμού- Πολιτισμού- Κοινωνικής Πολιτικής διοργανώνει για 33η συνεχόμενη χρονιά τα πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ Εργαζομένων.

Καλούνται οι υπεύθυνοι των ομάδων να προσέλθουν στα γραφεία του Αθλητικού Τμήματος, στη νέα διεύθυνση Ρούζβελτ 59 (Χατζηγιάννειο) 1ος όροφος, για να παραλάβουν από τη γραμματεία τα απαραίτητα δικαιολογητικά (Δελτία-καταστάσεις αθλητών-δηλώσεις συμμετοχής κ.λ.π.).

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016.

Ειδικά για τις δηλώσεις συμμετοχής του πρωταθλήματος Μπάσκετ θα τηρηθεί αυστηρά η παραπάνω ημερομηνία διότι η Επιτροπή πρωταθλημάτων όρισε σαν ημερομηνία έναρξης, την 7η Νοεμβρίου .

Για περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία του Αθλητικού Τμήματος στο τηλ. (2410) 235260 κ. Καταραχιά Β.

Φωτορεπορτάζ από τους αγώνες Γ.Σ.Φαρσάλων-Ολυμπιακός Καρδίτσας(Τζούνιορ-Παμπαίδων-Παίδων)