Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Δηλώσεις Βαγγέλη Παπαδόπουλου και ο Δημήτρη Γράβα για τον αυριανό αγώνα με Καστοριά (vid)


Ο αρχηγός του Α.Σ.Καρδίτσας Βαγγέλης Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Γράβας, μιλούν για τη μεγάλη πρόκληση των πλέι οφ ανόδου και τον αυριανό αγώνα με την Καστοριά, απευθύνοντας κάλεσμα στους φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας.

Οι Αγώνες κατάταξης στην Γ΄ Εθνική Ανδρών


Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (άρθρο 12, Γγ 1), θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες κατάταξης:

Στο προπονητικό τριήμερο στην Αμφίκλεια με την Εθνική Παμπαίδων ο Αλέξης Μανώλης


Καλούνται οι παρακάτω αθλητές (γεν. 2005) προκειμένου να συμμετάσχουν στο προπονητικό τριήμερο της Εθνικής Παμπαίδων το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αμφίκλεια το διάστημα 16-19 Μαΐου 2019:

Στην κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας των Δαναών για την νέα χρονιά


Οι Δαναοί οργανώνονται και προγραμματίζουν για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Κρίσιμος αγώνας για τον Γ. Σ. Φαρσάλων Krousta


Κρίσιμο αγώνα δίνει ο Γ. Σ. Φαρσάλων Krousta την ερχόμενη Κυριακή 19/5 στις 17:00, στο κλειστό των Φαρσάλων, με αντίπαλο τον Ερμή Λαγκαδά, όπου χρειάζονται μόνο νίκη, για την παραμονή του στην Β΄Εθινική κατηγορία.

Αύριο η πρώτη Πράξη στα πλέι οφ για τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ.


Μια εξαιρετικά αμφίρροπη σειρά αγώνων πλέι οφ ανόδου ξεκινά για τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ την Τετάρτη, καθώς οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται στις 5 μ.μ. στο κλειστό την Καστοριά.

Γ. Σ. Γόμφων : « Όλοι μαζί για την νίκη - Όλοι μαζί μπορούμε!!!! »


Με ανακοίνωσή του ο Γ. Σ. Γόμφων αναφαίρετε στον δεύτερο αγώνα των play off με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Μουζακίου την Κυριακή 19 Μαΐου στις 19:00:

Τακτική Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 16/5 για τον Σ.Δ.Κ.ΚΔ.Θ.


Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρας Κεντροδυτικής Θεσσαλίας στη συνεδρίασή του στις 9/04/2019 αποφάσισε την πραγματοποίηση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του την Πέμπτη 16/5/2019 και ώρα 18:00 στην αίθουσα VIP΄S στο κλειστό Νεάπολης στη Λάρισα με θέματα:

Ανακοίνωση της ΕΣΚΑΘ για αγώνες μίνι και παμπαίδων


Οι αγώνες μίνι και παμπαίδων του νομού Λάρισας δεν θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σάββατο σύμφωνα  με ανακοίνωσή της ΕΣΚΑΘ.

Δεν κατεβαίνει στα μπαράζ ανόδου για στην Α2 Εθνική Γυναικών ο Απόλλων Καρδίτσας . Τη θέση του παίρνει η Νίκη Βόλου.

Την απόφαση να μην συμμετάσχουν οι Γυναίκες του Απόλλων Καρδίτσας , οι οποίες κατέκτησαν το φετινό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ , στα μπαράζ ανόδου για την Α2 Εθνική που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη από 26 έως 30 Ιουνίου, πήρε χθες το Δ.Σ. του  Απόλλων Καρδίτσας, αποστέλλοντας τη σχετική επιστολή στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής.