Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Κώστας Κεραμιδάς(προπονητής της Εθνικής Γυναικών):"Είχαμε τη δυσκολότερη κλήρωση"


Η Εθνική Γυναικών θα έχει δύσκολη αποστολή στο Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2017. Όχι πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά τα πράγματα, αφού μιλάμε για την κορυφαία διοργάνωση της ηπείρου. Η Κατερίνα Σωτηρίου το γνωρίζει καλά και εστιάζει στον... Ιούνιο: Στην κατάσταση που θα είναι οι ομάδες τότε. Και ποντάρει στην ελληνική ομάδα: Στο πάθος και το μυαλό της!

Στον 3ο όμιλο η Εθνική Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ 2017


Η Εθνική Γυναικών κληρώθηκε στον Γ’ Όμιλο του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2017, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Τσεχία από τις 16 ως τις 25 Ιουνίου.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τρεις ιδιαίτερα δυνατές ομάδες: Τη Σερβία, τη Γαλλία και τη Σλοβενία. Οι αγώνες θα γίνουν στην Πράγα, όπως και αυτοί του Δ’ Ομίλου. Οι αγώνες της Α’ Φάσης του Α’ και του Β’ Ομίλου θα διεξαχθούν στο Χράντετς Κράλοβε.

Α’ Όμιλος: Ουγγαρία, Ουκρανία, Τσεχία, Ισπανία

Β’ Όμιλος: Λευκορωσία, Τουρκία, Σλοβακία, Ιταλία

Γ’ Όμιλος: Σερβία, Σλοβενία, Γαλλία, Ελλάδα

Δ’ Όμιλος: Λετονία, Βέλγιο, Μαυροβούνιο, Ρωσία

Το πρόγραμμα του Γ’ Ομίλου

ΕΟΚ: Λήγει η προθεσμία έκδοσης δελτίων παλαιών αθλητών


Από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης υπενθυμίζεται, σύμφωνα με αυτά που προβλέπει η εγκύκλιος των μεταγραφών, ότι στις 31/12/2016 λήγει η προθεσμία έκδοσης δελτίων παλαιών αθλητών , δηλαδή αθλητών που έχουν ξαναβγάλει δελτία στο παρελθόν αλλά αποδεσμεύτηκαν.

Από την 01/01/2017 θα εκδίδονται δελτία αθλητών που θα εγγράφονται πρώτη φορά στα μητρώα της ομοσπονδίας.

Αναλαμβάνει την Πράσινη Γωνιά ο Γιάννης Παλάτος


Ο Γιάννης Παλάτος ανήκει πλέον στην οικογένεια των Ακαδημιών Stars Τρικάλων. Ο Γιάννης Παλάτος, υπηρέτης του μπάσκετ για πολλά χρόνια ως αθλητής και προπονητής, ήταν συνοδοιπόρος του Φάνη Φόρου για πολλά χρόνια στην ομάδα του Κρόνου.

Ο Γιάννης Παλάτος αναλαμβάνει προπονητής στην ανδρική ομάδα της Πράσινης Γωνιάς. Επίσης, μαζί με τον Γιώργο Κουρμέτζα (συνιδρυτής με τον Κώστα Σκρέτα των Ακαδημιών Stars) θα έχει την ευθύνη των Ακαδημιών (Ικαροι, Άγιος Νέστορας, Πράσινη Γωνιά) μαζί με την βοήθεια της Αναστασίας Γαλατσιάτου

ΟΡΙΣΜΟΙ ΕΣΚΑΘ ΑΠΟ 10 /12 ΕΩΣ 11/12/2016



Χαλάρωμα με δείπνο για τους παίχτες των Τρικάλων BC Aries

Το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΚΑΕ Βαγγέλης Φρύδας παρέθεσε δείπνο στην ομάδα μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης. Άπαντες είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν από το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα και να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους εν’ όψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα. Παραβρέθηκε και το μέλος του ΔΣ και συνιδιοκτήτης της Aries κ. Γιώργος Κουτσιντάς.

Δήμητρα Ευξεινούπολης - Ηρακλής Χάλκης 51-61 (Β' ΕΣΚΑΘ)

Μεγάλο διπλό για τον Ηρακλή Χάλκης επί της Δήμητρα Ευξεινούπολης,  στον εναρκτήριο αγώνα της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β' ΕΣΚΑΘ, που διεξήχθη σήμερα έπειτα από συμφωνία των δυο συλλόγων.