Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Τα ρόστερ των έξι ομάδων που συμμετέχουν στο 35ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων

Οι συνθέσεις των έξι ομάδων που θα συμμετέχουν στην Τελική Φάση του 35ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που θα διεξαχθεί το διάστημα 25-29 Αυγούστου στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέου Ρυσίου στη Θεσσαλονίκη έχουν ως εξής:

Τα ρόστερ των έξι ομάδων που συμμετέχουν στο 48ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων .

Οι συνθέσεις των έξι ομάδων που θα συμμετέχουν στην Τελική Φάση του 48ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων που θα διεξαχθεί το διάστημα 25-29 Αυγούστου 2021 στο Κλειστό Γυμναστήριο της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη έχουν ως εξής:

Διαδικτυακές μεταδόσεις – Στατιστική κάλυψη στα Πανελλήνια Εφήβων και Νεανίδων.

Η Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων θα διεξαχθεί το διάστημα 25-29 Αυγούστου 2021 στο ΚΓ Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης «Μίμης Τσικίνας». Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ (youtube.com/hellenicbf).

Ξεκίνησε προετοιμασία η ΛΑΡΙΣΑ BC ACADEMY – Αρχίζουν οι εγγραφές στα ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ (Φώτο)

Το βράδυ της Δευτέρας  στις 20.30 πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά η πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδας της ΛΑΡΙΣΑΣ BC ACADEMY (A.Σ. ΜΥΤΙΚΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ) ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ο Αλέξανδρος Κολότσιος στον Αίολο- Γόμφοι

Ο Αίολος –Γόμφοι Τρικάλων ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Αλέξανδρο Κολότσιο ,  ο οποίος θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας στην Β´ εθνική κατηγορία την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ηλεκτρονικά τελικά οι εκλογές της ΕΟΚ.

Οι εκλογές της ΕΟΚ θα διεξαχθούν τελικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας  ΖΕΥΣ, με την προσωρινή διοίκηση να αποστέλλει σχετικό έγγραφο προς τις Αθλητικές Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές.

Παραμένει στον Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής», ο Ραφαήλ Μπίζιος!

«Ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» ανακοίνωσε την παραμονή του Ραφαήλ Μπίζιου στο ρόστερ της ανδρικής του ομάδας.

Ο 16χρονος ταλαντούχος Χρήστος Μπαμπαλής στους Δαναούς.

Ο ΑΣ Δαναοί Τρίκαλα, συνεχίζει την προσπάθειά του να δώσει χώρο και αγωνιστική δραστηριότητα σε νέα Τρικαλινά παιδιά να παίξουν μπάσκετ .

Το σήμα της ομάδας Αίολος – Γόμφοι

Από την διοίκηση της ομάδας μπάσκετ Αίολος – Γόμφοι παρουσιάστηκε το νέο σήμα της ομάδας.

Πραγματοποιήθηκε η "πρώτη" του Α.Σ.Καρδίτσας. (Φώτο)

Την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας χρονιάς, έκανε χθες Δευτέρα 23/8 η ανδρική ομάδα του ΑΣΚ. Με πολλά νέα πρόσωπα, με φιλοδοξία και διάθεση για δουλειά, η ομάδα ξεκίνησε τις προπονήσεις για τη νέα σεζόν της Α2 Εθνικής που αναμένεται φέτος με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο.Δ.Κ.Ε. : 39ο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο «Σταμάτης Μπισιώτης»



Από την ΟΔΚΕ εκδόθηκε το παρακάτω Δελτίου Τύπου:

ΑΕΒΔ: Λύση συνεργασίας με 5 παίκτες- Προώθηση στην αντρική ομάδα του Παύλου Τσινίκα - Τίτλοι τέλους για Άγγελο Καλιτζέο.

Η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης της ΑΕΒΔ ανακοίνωσε  την λύση της συνεργασίας  με 5 αθλητές της ομάδας και την προώθηση στην αντρική ομάδα του Παύλου Τσινίκα, ενώ τίτλους τέλους στην μπασκετική του καριέρα βάζει ο Άγγελος Καλιτζέος .