Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Φοίβος 2002: Έναρξη προετοιμασίας τμημάτων υποδομής .


Τα αγωνιστικά τμήματα του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΟΙΒΟΣ 2002 κάνουν τζάμπολ & σέρβις για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017!!!
-Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνουμε ότι την Δευτέρα 29/8/2016 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η "πρώτη" προπόνηση για τους αθλητές των τμημάτων Μίνι-Παμπαίδων-Παιδικό-Εφηβικό στην περιοχή του γκολφ στο Αλκαζάρ.

Συνεργασία με Γιώργο Φωτίου η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑΣ


Καλωσορίζουμε το νέο μέλος της ομάδας, τον κ. Γιώργο Φωτίου ο οποίος θα αναλάβει τα τμήματα των αγοριών. Λίγα λόγια για αυτόν:

Γεννήθηκε στη Λάρισα στις 7/12/1964.
Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών από το 1986, με κύρια ειδικότητα Καλαθοσφαίριση.
Μέλος Σ.Ε.Π.Κ. και κάτοχος κάρτας προπονητή Α' Κατηγορίας.
Εκπαιδευτικός Α' βάθμιας Εκπαίδευσης.
Αγωνίστηκε ως Αθλητής στα τμήματα υποδομής των: Γ.Σ.Λάρισας και Πρωτέα Αθηνών.

Αγιασμός στον Ερμή Αγιάς (photos+videos)


Τον καθιερωμένο Αγιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε η αντρική ομάδα μπάσκετ του Ερμή Αγιάς στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος Θοδωρής Ριζούλης , διοικητικά στελέχη και το τεχνικό τιμ με τους παίχτες της ομάδας.

Ξεκίνημα για τα τμήματα υποδομής της Olympia Larissas Wbc


Ξεκίνημα στα τμήματα υποδομής ! Τετάρτη 31 Αυγούστου ! Νέα ισχυρή δυναμική στα τμήματα Νεανίδων και Κορασίδων ! Επίσης, το διάστημα 31/8 έως και 25/9 θα πραγματοποιούνται καθημερινά try out στο κλειστό της Νεάπολης για την περαιτέρω στελέχωση των αγωνιστικών τμημάτων.

Κανονικά στην Α2 Γυναικών ο Α.Ο.Σερρών.


Μέχρι και πριν από λίγες ημέρες θεωρείτο σίγουρο ότι ο Α.Ο.Σ. δεν θα έδινε το «παρών» στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.
Ο Πρόεδρος του γυναικείου τμήματος καλαθοσφαίρισης του Α.Ο.Σ., Κώστας Τζιαμπάζης δήλωσε τα εξής στο SerresBasket: «Η ομάδα θα αγωνισθεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Α2. Αυτά που έγιναν τα τελευταία εικοσιτετράωρα μας πείσμωσαν και ''πήραμε φωτιά''. Μαραγκού, Τόγα, Μπακιρτζίδου, Τζιαμπάζη, Ανδρεάδη συμφώνησαν να βοηθήσουν τον Α.Ο.Σ. Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω για τη σημαντική προσφορά τους στην ομάδα τις Ευγενία Γκλεζάκη, Ρίτσα Πρόικου, Μαρία και Νίκη Χωλοπούλου (στις δύο αδελφές έγινε πρόταση να παραμείνουν στο ''τριφύλλι'', αλλά οι αθλήτριες κατά πάσα πιθανότητα θα ενισχύσουν τη Πτολεμαΐδα).

H «αράχνη» Παναγιώτης Φασούλας επίσημα μέλος του Hall of Fame της FIBA


Ο Παναγιώτης Φασούλας είναι και επίσημα μέλος του Hall of Fame της FIBA. Η «αράχνη» βρήκε τη θέση της σε έναν ξεχωριστό κλαμπ, στο οποίο ανήκουν αυτοί που –όπως λέει και το μότο της Διεθνούς Ομοσπονδίας- «έφτιαξαν το παιχνίδι» (“For those who made the game”).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Έναρξη προετοιμασίας (Δελτίο Τύπου)

"Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου αρχίζει η προετοιμασία της ανδρικής, εφηβικής και παιδικής ομάδας μπάσκετ του Αιολικού Βόλου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου .Από 29 Αυγούστου ξεκινάνε και οι εγγραφές της ακαδημίας .Η προετοιμασία θα ξεκινήσει με την καθοδήγηση των Σαμαρά Αντώνη, Στρατίκη Σπυρίδωνα, Καπουρτίδου Μαρίας, Οικονόμου Γεωργίου και Τελέγκα Στάθη.