Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΟΚ-Βέντσπιλς 83-76 για το Basketball Champions League


Ο ΠΑΟΚ πήρε μια πολύτιμη νίκη εντός έδρας με το 83-76 επί της Βέντσπιλς, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Οστάνδη-Άρης 69-67 για το Basketball Champions League


Ο Άρης διεκδίκησε την εκτός έδρας νίκη ως το τελευταίο δευτερόλεπτο στο Βέλγιο, αλλά τελικά η Οστάνδη ήταν αυτή που πήρε το θετικό αποτέλεσμα με το τελικό 69-67 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Τις διοργανώσεις του καλοκαιριού ανακοίνωσε η FIBA


Η FIBA ανακοίνωσε που και πότε θα γίνουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα των «μικρών» εθνικών ομάδων το καλοκαίρι. Δείτε που και πότε θα αγωνιστούν τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα:

Το πρόγραμμα των προημιτελικών του Κυπέλλου Γυναικών


Το πρόγραμμα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών είναι:

13 Δεκεμβρίου
Π. Νικολαϊδης 19.00 Φάρος Κερατσινίου-Πανιώνιος

Στο κλειστό της Νεάπολης το ΑΕΛ - Ψυχικό. Αλλαγή ώρας στο Φαίακας – Ίκαροι Τρικάλων

-Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΕ Λάρισας - ΑΕ Ψυχικού, για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 09/12/2017 και ώρα 17.00 αντί του Κλειστού ΕΑΚ Λάρισας «Αλκαζάρ» , θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης.

Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ : Mε κατάθεση ψυχής πέρασε νικηφόρα από το κλειστό του Παπάγου - Επίπληξη για το ματς με Ερμή Αγιάς


«Δια πυρός και σιδήρου» πέρασε το Σάββατο ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ από το κλειστό του Παπάγου, πετυχαίνοντας την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Μια εκτός έδρας νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους, μετρά διπλά στο πρωτάθλημα της Α2 που εξελίσσεται συναρπαστικά.

Η Απάντηση του προέδρου των Τιτάνων Παλαμά Βάιου Μπακαβέλου στην Ασπίδα Ξάνθης


Απάντηση έδωσε ο πρόεδρος των Τιτάνων Παλαμά  Βάιος Μπακαβέλος  στην ανακοίνωση της Ασπίδας Ξάνθης. Δείτε εδώ