Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Αποτελέσματα ημιτελικών Κυπέλλου μπάσκετ Εργαζομένων Λάρισας (3/5/2018)


Έγινε  σήμερα 3/5 η ημιτελική φάση για το κύπελλο μπάσκετ εργαζομένων στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο και τα αποτελέσματα των  αγώνων είναι τα εξής :

Ο Βασίλης Ρουκας νέος τεχνικός του Αστέρα Λάρισας

Ο Αστέρας Λάρισας  ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή  Βασίλη Ρουκά για τη σεζόν 2018-2019 στην θέση του μέχρι πρότινος προπονητή της ανδρικής ομάδος Νίκο Παπαϊωάννου .

Πρωταθλήτες στον Β' όμιλο Μαγνησίας οι παίδες του Ολυμπιακού Βόλου!!!!!


Πρωταθλήτρια Μαγνησίας αναδείχτηκε η ομάδα παίδων Β’ μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» έκαναν μια εξαιρετική πορεία στη διάρκεια όλης της αγωνιστικής περιόδου, όπου σημείωσαν 17 νίκες, ενώ ηττήθηκαν μόλις μία φορά.

Δηλώσεις Καπουρνιώτη μετά τον αγώνα Εσπερίδες - Ολυμπιακός Βόλου


Εθνική Παίδων: Προπόνηση για το κλιμάκιο Βορρά (ονόματα)


Τη Δευτέρα 7 Μαΐου στις 17:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Β' θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των καλαθοσφαιριστών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παίδων.

Τέσσερις Θεσσαλοί Μαργαριτόπουλος-Γεροκώστας-Σιδηρόπουλος-Βουτσέλας στην προπόνηση παμπαίδων για το κλιμάκιο Βορρά (2003)


Την Τρίτη 8 Μαΐου και ώρα 16:30 στο γήπεδο της Μίκρας Β’ , θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων :

Επαναλαμβάνεται το Καστοριά – Καρδίτσα σύμφωνα με το basketa.gr


Τα πάνω κάτω έφερε η απόφαση του Αθλητικού δικαστή στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, το οποίο ολοκληρώνεται με την 30η αγωνιστική το Σάββατο (5/5), αλλά θα παραταθεί για μερικές ημέρες, μαζί και η αγωνία για το ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν στα πλέι οφς και πλέι άουτ.

Δεν κατεβαίνει στον αγώνα με το Μαρούσι η ΑΕΛ!!!!!!


Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΕ Λάρισας στον αγώνα ΓΣ Αμαρουσίου - ΑΕ Λάρισας της 05/05/2018 για την 30η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Αμαρουσίου με σκορ 20-0.

Τι λένε οι αριθμοί για το Ρεθύμνο Cretan Kings - Τρίκαλα BC Aries


Σε διψήφιο αριθμό θα φτάσουν οι αναμετρήσεις του Ρεθύμνου Cretan Kings με τα Τρίκαλα BC Aries, με την κρητική ομάδα να έχει πλέον το προβάδισμα με πέντε νίκες έναντι τεσσάρων της θεσσαλικής, μετά το “διπλό” του πρώτου γύρου με 86-76 στην παράταση (ΣονΝτρέ Τζόουνς 16, Σλαφτσάκης 13 – Μούντι 28π, 9ασ, 47αξ., Γκούντγουιν 14π, 11ρ.).

Τι λένε οι αριθμοί για το Λαύριο Megabolt - Γυμναστικός Λάρισας Φάρος


Στο παιχνίδι της 6ης Ιανουαρίου περιορίζεται η ιστορία των αναμετρήσεων του Λαυρίου Megabolt με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο.

Γυμναστικός Λάρισας : Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό


Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη 9 Μαΐου στις 18:00 στο Κλειστό της Νεάπολης.

Εσπερίδες Καλλιθέας-Ολυμπιακός Βόλου 81-56 (Play Outs Α1 Γυναικών )


Θέλει να επανέλθει στις νίκες ο Ολυμπιακός Βόλου

   
Με τον Γ.Σ. Αμπελώνα θα αναμετρηθεί η Ανδρική Ομάδα μας, τη Κυριακή 6 Μαΐου και ώρα 19:00 στο Ε.Α.Κ. Βόλου, στα πλαίσια της 4ης Αγωνιστικής των Play Off της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Ο αγώνας διεξάγεται Κυριακή διότι στο Βάκης Παρασκευόπουλος που ήταν να διεξαχθεί ο αγώνας Γ.Σ. Βόλου – Α.Ο. Καλαμπάκας γίνονται αγώνες αναρρίχησης.

Ορισμοί Διαιτητών & Κομισάριων στην A1 Γυναικών (6/5 και 9/5, Play Offs/Play Outs)


Play Off
6/5/2018
N. Σμύρνης 14.00 Πανιώνιος-Φάρος 
Μπούκας-Στρέμπας (Πόθου)

Ημερομηνίες αγώνων play off και play out για την A2 Ανδρών


Οι ημερομηνίες των αγώνων play off και play out για την Α2 Ανδρών διαμορφώνονται ως εξής:

Β’ Φάση - Play off

1η αγωνιστική - Τετάρτη 9 Μαΐου

2η αγωνιστική - Σάββατο 12 Μαΐου

3η αγωνιστική - Τετάρτη 16 Μαΐου

Συνεχίζει για τέταρτη σεζόν ο Γιάννης Τσικρικάς στους Δαναούς


Η πρώτη ανανέωση αθλητή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στους Δαναούς, είναι αυτή του αρχηγού της ομάδας Γιάννη Τσικρικά.

Πέρασε στους 8 η 110 Πτέρυγα Μάχης (Κύπελλο μπάσκετ Πολεμικής Αεροπορίας)


Η 110 Πτέρυγα Μάχης επικράτησε στην Θεσσαλονίκη στο κλειστό της Θέρμης , της 350 ΠΚΒ (Πτέρυγα Κατευθυνόμενων Βλημάτων) με 52-66 , για την φάση των 16 του Κυπέλλου μπάσκετ Πολεμικής Αεροπορίας και πέρασε στα προημιτελικά που θα αντιμετωπίσει την  10ηΜΣΕΠ (Χορτιάτη) κατά πάσα πιθανότητα στις 16/5/18.

Στην Αθήνα για φιλικά οι Ακαδημίες του Γ.Σ.Αλμυρού


Όπως κάθε χρόνο,έτσι και φέτος στην Αθήνα θα ταξιδέψουν τα τμήματα Μίνι, Προμίνι και Ακαδημία 1 του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ την Κυριακή 13 Μαΐου.

Ένα βήμα (?) πρίν τις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας τα κορίτσια του ΓΕΛ Παλαμά!!!!!!!


Νέος θρίαμβος για τα κορίτσια του ΓΕΛ Παλαμά, καθώς σήμερα το πρωί στο κλειστό του Παλαμά επικράτησαν της ομάδα του Κολεγίου Φρυγανιώτη από την Θεσσαλονίκη με 41-31 και ελπίζουν  στην  πρόκριση για  το Final Four του πρωταθλήματος μπάσκετ Σχολικών Αγώνων Λυκείων 2017-18

Ορισμοί Διαιτητών - Κριτών ΕΣΚΑΘ 5-6/5/2018 (Συνεχής Ανανέωση)

Με κόκκινο χρώμα οι αλλαγές

ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
6/5/2018 ΕΑΚ Βόλου13.00 Ολυμπιακός Βόλου - Εσπερίδες Καλλιθέας
Τζίμα-Τζιοπάνος Ν. (Τσιργουλας)
Πεγιούκα - Καροτσάκης - Πολύζος

Ολυμπιακός Βόλου : Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας . Αγώνας χωρίς αύριο με τις Εσπερίδες.



Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 και ώρα 13.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο καθοριστικός αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τις Εσπερίδες Καλλιθέας  για τους αγώνες κατάταξης υποβιβασμού (PLAY OUT)   της  Α1 Εθνικής  Γυναικών .

Μιχάλης Καπουρνιώτης "Όσοι δεν σέβονται τον τεράστιο σύλλογο του Βόλου θα πάρουν τις απαντήσεις τους την Κυριακή."


Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει τα παράπονά του για την διαιτησία αλλα και για την φιλοξενία των Εσπερίδων.

Απονομή κυπέλλου υπερπρωταθλητή Β' ΕΣΚΑΘ στους ΑΕΤΟΥΣ - Δεξιώθηκε τους παίκτες η διοίκηση (Φώτο)


Την Τετάρτη το απόγευμα ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Ντούκος Δημήτριος έκανε στο κλειστό του 15ου Γυμνασίου Λάρισας , την απονομή του Κυπέλλου στην ομάδα των Αετών Λάρισας , για την κατάκτηση του τίτλου του υπερπρωταθλητή Β΄ΕΣΚΑΘ.