Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Αποτελέσματα - Βαθμολογία 3ης ημέρας Β’ φάσης Πανελλήνιου Παίδων

Αποτελέσματα
Α’ Όμιλος (ΚΓ Νεάπολης)
13.04.2018
Πρωτέας Γρ.-Αρίων Ξ...................50-55
Αίολος Τρ.-Άλφα 93......................43-41
Βέροια-Ευρώπη.............................67-44

Η βαθμολογία

Νέα νίκη του Αίολου Τρικάλων επικράτησε του Αγρινίου με 43-41 (Β’ φάση Πανελλήνιου Παίδων)


Ο Αίολος Τρικάλων ζευγάρωσε τις νίκες στη Β’ Φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος καθώς επικράτησε  σήμερα του Άλφα Αγρινίου με 43-41

Αποτελέσματα 3ης ημέρας Tελικής φάσης Πανελλήνιου Εφήβων


Με νίκες συνέχισαν την τρίτη ημέρα της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στη Χερσόνησο της Κρήτης Ηράκλειο-Ολυμπιακός-Προμηθέας , με τον Καρδιτσιώτη Θωμά Ζευγαρά να έχει συμμετοχή στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ενώ οι τρικαλινοί Διαλεσιώτης και Φρύδας του Άρη είχαν3 πόντους και συμμετοχή αντίστοιχα στο παιχνίδι με το Ηράκλειο.

Αποτελέσματα - Βαθμολογία 3ης ημέρας Tελικής φάσης Πανελλήνιου Νεανίδων


Με νίκη συνέχισε την τρίτη ημέρα της τελικής φάσης , του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων  που διεξάγεται στα Λουτρά Αιδηψού , ο Παναθηναϊκός απολαμβάνοντας την μοναξιά της κορυφής καθώς  είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του τουρνουά.

Αποτελέσματα 3ης ημέρας Β’ φάσης Πανελλήνιου Κορασίδων (Συνεχής ενημέρωση)


Ολοκληρώθηκε η  τρίτη μέρα των αγώνων για την Β' φάση των προκριματικών του Πανελλήνιου Κορασίδων και τα  αποτελέσματα - βαθμολογία  έχουν ως εξής :

Ο παράλογος προβιβασμός αθλητών σε μεγαλύτερα ηλικιακά τμήματα


O coach Πάνος Παναγιωτόπουλος έγραψε για το jumpshot.gr ένα πολύ ωραίο άρθρο που αφορά στην χρησιμοποίηση των αθλητών σε μεγαλύτερα ηλικιακά τμήματα από τους προπονητές τους. Αξίζει να το διαβάσετε!!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο τουρνουά του Κρόνου «Φάνης Φόρος»


Ούτε ο πιο αισιόδοξος στην ομάδα του Κρόνου δεν θα περίμενε την επιτυχία που θα είχε το 2ο Τουρνουά παιδικού μπάσκετ στην μνήμη του Φάνη Φόρου, που διοργανώνει η τρικαλινή ομάδα.

Γιάννης Τζήμας : "Τα παιδιά και ο σύλλογος κάνουν μια τρομερή προσπάθεια, η οποία αξίζει το σεβασμό όλων" - Ακόμη ένας τελικός για τον ΑΣΚ


Άλλος ένας τελικός περιμένει τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που το Σάββατο στις 5 μ.μ. υποδέχεται στο κλειστό το Ψυχικό για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 ανδρών.

Πρώτη ήττα για τις κορασίδες των Τιτάνων (Β’ φάση Πανελλήνιου Κορασίδων)


Δεν τα κατάφεραν οι Κορασίδες των Τιτάνων Παλαμά γνωρίζοντας τη ήττα από τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου Γρεβενών με 48-55 για την 3η ημέρα της Β' φάσης του πανελλήνιου κορασίδων.

Σεμινάριο για τους κανονισμούς στο Πανελλήνιο Εφήβων


Οι κανονισμοί έγιναν πιο ξεκάθαροι για όλους τους παίκτες των έξι ομάδων που αγωνίζονται στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στην Χερσόνησο, μετά το πρωινό σεμινάριο από τον Ντάβοριν Νάκιτς (υπεύθυνος διαιτησίας της FIBA για την Ευρώπη).

Αποτελέσματα Κυπέλλου μπάσκετ Εργαζομένων Λάρισας (12/4/2018)


Άρχισε την Τρίτη και συνεχίστηκε χθές 12/4 το Κύπελλο  μπάσκετ εργαζομένων Λάρισας , με τους αγώνες της 1ης  Προκριματικής Φάσης στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο.

Για φιλικούς αγώνες στη Λάρισα ο Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ


Φιλικούς αγώνες στη ΛΑΡΙΣΑ θα πραγματοποιήσουν τέσσερα τμήματα ακαδημιών του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ το Σάββατο 14 Απριλίου 2018.