Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Ευχαρίστησε τον Χάρη Φόρο ο Γ.Σ.Φαρσάλων


Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Γ.Σ.Φαρσάλων ευχαρίστησε για την προσφορά του τον προπονητή κ. Χάρη Φόρου ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδος .

Το πανόραμα του Παγκόσμιου Κυπέλλου U19 (2/7/2019)


Η ήττα της Εθνικής Εφήβων U19 από την Αργεντινή την έφερε στην τρίτη θέση του ομίλου της και θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία στο επόμενο βήμα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο U19 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Επιτυχημένο το τουρνουά «3on3» της ΚΝΕ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά μπάσκετ «3on3» στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚΛ, που διοργάνωσε η Τομεακή Οργάνωση Λάρισας της ΚΝΕ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Γιάννης Καστρίτης: «Οφείλουμε να διαχειριστούμε την κούραση και την απογοήτευση»


Ο Γιάννης Καστρίτης συνεχάρη τους παίκτες της Εθνικής U19 για την προσπάθεια μετά την ήττα από την Αργεντινή με 73-68 και έστρεψε αμέσως την προσοχή του στο νοκ άουτ παιχνίδι της Τετάρτης για τους «16» απέναντι στη Γαλλία.

Ηττα από την Αργεντινή για την Εθνική Εφήβων - Με Γαλλία στους "16" (Φωτορεπορτάζ)


Η Εθνική Εφήβων έφτασε στο +16, αλλά τελικά ηττήθηκε από την Αργεντινή με 73-68 και πλέον θα αντιμετωπίσει αύριο τη Γαλλία (3/7, 20.30) για μια θέση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Άνετη φιλική νίκη επί της Βουλγαρίας για την Εθνική Εφήβων U18


Η Εθνική Εφήβων U18 που προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας της που θα διεξαχθεί στο Βόλο (27/7-4/8) επικράτησε της Βουλγαρίας 80-48 στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας του τουρνουά «Κρι Κρι» που φιλοξενείται στις Σέρρες. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και αύριο (3/7, 19.00).

Με νίκη έκλεισε τα φιλικά η Εθνική Νεανίδων. Θετική παρουσία της Χρ. Μπενέκη .


Με νίκη ολοκλήρωσε τον κύκλο των φιλικών παιχνιδιών η Εθνική Νεανίδων. Επικράτησε της Μ.Βρετανίας με 67-47 σε αγώνα που έγινε στο κλειστό της Πυλαίας και αποτέλεσε ουσιαστικά την πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας (5-14 Ιουλίου).

Ήττα από την Τουρκία για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Τουρνουά της Κωνσταντινούπολης.


Το ντέρμπι έγινε περίπατος για την Τουρκία στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στη νίκη επί της Εθνικής Νέων Ανδρών με 82-62 σε Διεθνές Τουρνουά που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη. Αύριο η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία (16.00).

Το νέο Δ.Σ. του Γ.Σ. Φαρσάλων - Ξεκινά ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν


Με την κ. Έρη Σιώμου στον προεδρικό θώκο και πλαισιωμένη από «μπαρουτοκαπνισμένους» παράγοντες αλλά και νέους με διάθεση και μεράκι θα είναι πλαισιωμένο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων.

Ανακοίνωσε Γεωργατζά η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Τον  Κωνσταντίνο Γεωργατζά απέκτησε η Αναγέννηση Καρδίτσας που ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου πλέιμεικερ που έρχεται για να πλαισιώσει την ομάδα στην Γ'  Εθνική κατηγορία.

Αποχώρηση Ζαχαρέλη από τον πάγκο των Τιτάνων Παλαμά.


Ο τεχνικός των Τιτάνων Παλαμά κ. Χρήστος Ζαχαρέλης , μετά από επικοινωνία που είχε με το billkara.blogspot ,  ξεκαθάρισε ότι αποχωρεί από την ομάδα της Καρδίτσας , λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων που δεν τον αφήνουν  να προσφέρει αυτά που θα ήθελε στην ομάδα την καινούργια σεζόν , στο δύσκολο πρωτάθλημα της  Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ανανέωσε στην Ολύμπια Λάρισας η Πατούνη


Με μια λυτη ανακοίνωση η Ολύμπια Λάρισας εκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας με την νεαρή ταλαντούχα γκαρντ Έφη Πατούνη.

Νίκες για Λυκούργο και Μενέλαο στο Πανελλήνιο Ενώσεων και ΤΕ ΕΟΚ αγοριών:


Άρχισε χθες στους Μολάους της Λακωνίας η τελική φάση των Πανελληνίων Αγώνων Παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών της ΕΟΚ που διεξάγονται σε συνεργασία με το Δήμο Μονεμβασιάς και την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων είναι τα εξής:

Παρελθόν από τον πάγκο του Γ. Σ. Φαρσάλων ο Χάρης Φόρος.


Με ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Χάρης Φόρος  έκανε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει  στο πάγκο του Γ.Σ.Φαρσάλων, ευχαριστώντας ταυτόχρονα παίκτες και διοίκηση για την συνεργασία.

Δείτε ζωντανά στις 20:30 τον αγώνα Αργεντινή-Ελλάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο U19


Στους Ικάρους Τρικάλων ο Μιχάλης Γεωργόπουλος .


Ένας τρικαλινός παίκτης με σημαντική παρουσία στα πρωταθλήματα υποδομής και στη συνέχεια στην Α1 ΕΣΚΑΘ αποκτήθηκε από τους Ικάρους Τρικάλων.

Φωτορεπορτάζ (2η ημέρα) από τους Πανελλήνιους αγώνες αγοριών Ενώσεων και ΤΕ της ΕΟΚ στους Μολάους Λακωνίας (πρωινή προπόνηση))



Πήρε Αποστόλη Βασδέκη η Ιωλκία

Την πρώτη μεταγραφή της χρονιάς για την ομάδα της Ιωλκίας Βόλου ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου και  συγκεκριμένα την απόκτηση του Αποστόλη Βασδέκη από τον Κένταυρο Ζαγοράς.

Στη 12άδα της Εθνικής Νεανίδων η Χρυσάνθη Μπενέκη της Ολύμπια Λάρισας


Τις 12 αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Σκοπίων (5-14 Ιουλίου) ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γερεουδάκης.

Κλήση για προετοιμασία στην Εθνική Παίδων (ονόματα)


Η Εθνική Παίδων αρχίζει την προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 που θα διεξαχθεί στο Ούντινε από τις 9 ως τις 17 Αυγούστου.

Ποιοι κλήθηκαν για προετοιμασία στην Εθνική Ανδρών - Τι δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος


Με 18 παίκτες θα αρχίσει την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας (31/8-15/9) η Εθνική ανδρών. Ο προπονητής της Εθνικής κατέληξε στους παίκτες της επιλογής του  έχοντας ολοκληρώσει και τις κατ' ιδίαν επαφές του μαζί τους και αυτοί είναι οι :

Φιλική νίκη επί της Μικτής Σερρών για την Εθνική U18


Η Εθνική Εφήβων U18 που προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που θα φιλοξενηθεί στο Βόλο (27/7-4/8) έδωσε το πρώτο της αγωνιστικό τεστ.

Μπαμ με Πασχάλη από την Νίκαια 2012.


Μέσα στα πλαίσια του νέου ξεκινήματος και για την ενδυνάμωση της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ , η Νίκαια 2012 μετά και την σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Μπελαλίδη, προχώρησε σε ακόμη μια μεταγραφή μετά από αυτή του Γρήγορη Ριζούλη και τις ανανεώσεις των αθλητών Παναγιώτου Αντώνη, Παλιούρα Χαρίλαου , Παπαδόπουλου Γεωργίου, Σταμογιαννόπουλου Βασίλειου και Αρσενίου Νικόλα.

Ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Νάνη το Basketball Club Larissa


Συνέχεια των μεταγραφών για το Basketball Club Larissa  που ανακοίνωσε την προσθήκη του Γιάννη Νάνη που πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα αλλά με τη μορφή δανεισμού.