Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Στον Γ.Σ.Νίκαιας ο Παύλος Ξυντάρας.


Μετά τις μεταγραφές των Γεωργοπουλου , Δαουλάρη και την ανανέωση του Φώτη Μουράτη από την περσινή ομάδα , η διοίκηση  του Γ.Σ.Νίκαιας ανακοίνωσε και την τρίτη της μεταγραφή.

Με το δεξί η Εθνική Εφήβων στο Διεθνές Τουρνουά U18 στην Πορταριά (Φωτορεπορτάζ)


Η Εθνική Εφήβων επικράτησε της Μεγάλης Βρετανίας 91-63 στο πλαίσιο της πρώτης μέρας του Διεθνούς Τουρνουά U18 στο ΚΓ Πορταριάς. Αύριο στις 20.30 η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ιταλία.

Βασίλης Μασλαρινός: Απαιτεί μεγάλη προσοχή ο όμιλος


Τους αντιπάλους της για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021 έμαθε σήμερα η Εθνική Γυναικών.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021


Η κλήρωση της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2021 πραγματοποιήθηκε σήμερα και η ελληνική ομάδα θα συγκατοικήσει στον όμιλο με τις Βουλγαρία, Λετονία, Βοσνία Ερζεγοβίνη και Βουλγαρία.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Γυναικών για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021


Η Εθνική Γυναικών κληρώθηκε σήμερα στον Α’ Όμιλο της Προκριματικής Φάσης του Ευρωμπάσκετ 2021 που θα διεξαχθεί στη Γαλλία και στην Ισπανία.

Διευκρινιστική ανακοίνωση από ΑΟΤ για Λεπενιώτη.


Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης, με αφορμή δημοσίευμα για μεταγραφικό ενδιαφέρον για τον αθλητή Γιώργο Λεπενιώτη

Παρελθόν 4 παίκτες από τον Γ.Σ.Φαρσάλων - Τα "ευχαριστώ" από Γκιουλέκα, Τοπουζίδη.


Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε για τέσσερις μπασκετμπολίστες οι οποίοι αποτελούν παρελθόν ο Γ.Σ. Φαρσάλων.

Ορισμοί Διαιτητών - Κριτών στο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας της Εθνικής Εφήβων στο Βόλο


Η προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων συνεχίζεται στο Βόλο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που θα φιλοξενηθεί στα κλειστά γυμναστήρια της Νέας Ιωνίας και της Πορταριάς.

Ανανέωσε και ο Σταύρος Αργύρης με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι πρώτες του δηλώσεις (vid)

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας με τον έμπειρο 30χρονο πληθωρικό φόργουορντ Σταύρο Αργύρη, που την περσινή χρονιά σημείωσε 198 πόντους με 32 τρίποντα.

Φιλική ήττα από την Λιθουανία για την Εθνική Παίδων στο Μπακού.


H Εθνική Παίδων στο πρώτο της φιλικό μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας στον Βελβεντό, ηττήθηκε από τη Λιθουανία 71-77 στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού Φεστιβάλ Νεότητας που διεξάγεται στο Μπακού.

Στον 8ο προκριματικό όμιλο για το Ευρωμπάσκετ 2021 η Εθνική Ανδρών.


Τη Λετονία, τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη και τη Βουλγαρία θα αντιμετωπίσει στον όγδοο προκριματικό όμιλο για το Ευρωμπάσκετ 2021 η Εθνική Ανδρών.

Η κλήρωση για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2021


Η Σλοβενία, η Ισλανδία και η Βουλγαρία θα είναι αντίπαλοι της Εθνικής Γυναικών στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021, το οποίο θα διεξαχθεί σε Ισπανία και Γαλλία.

Στον πάγκο του Αστέρα ο Γιώργος Φωτίου.


Ο Α.Ο Αστέρας ανακοίνωσε ότι προπονητής της ανδρικής ομάδας του συλλόγου  αναλαμβάνει από σήμερα ο  Γιώργος Φωτίου .

Ο ΑΣ Καρδίτσας πήρε την επίσημη πρόσκληση να συμμετάσχει στην Α1.Έκτακτη ανοιχτή συγκέντρωσης στις 23/7.


Μετά την άρνηση της Καστοριάς να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Basket League, η ΕΟΚ έδωσε το χρίσμα στον Α.Σ.Καρδίτσας να κάνει την δική του προσπάθεια να αγωνιστεί στην Α1.

Αρνητική η απάντηση της Καστοριάς για Α1 - Στην Καρδίτσα το χρίσμα .

Η Καστοριά με ανακοίνωση της, έκανε γνωστή την απόφασή της να μην αγωνιστεί στην Α1 αλλά να αγωνιστεί στην τοπική κατηγορία της ΕΚΑΣΔΥΜ τη νέα σεζόν , με την ΕΟΚ να δίνει το χρίσμα στην Καρδίτσα ώστε η Θεσσαλική ομάδα να κάνει την δική της προσπάθεια να αγωνιστεί στην Basket League.

Ο Εφραίμ Μπέφας στον ΑΟΤ


Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Α.Ο.Τρίκαλα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή Εφραίμ Μπέφα.

Κοντά σε Γκιουλέκα οι Ίκαροι Τρικάλων.

Στην τρίτη τους σεζόν στην Γ’ Εθνική οι Ίκαροι Τρικάλων σίγουρα θέλουν το κάτι παραπάνω από το απόλυτο 50% που έχουν τις δυο πρώτες τους χρονιές στην κατηγορία, καθώς το 24-24 μπορεί να τους αφήνει ικανοποιημένους, αλλά σίγουρα θέλουν το παραπάνω βήμα.

Συνεχίζει με Κώστα Σερίφη στο τιμόνι ο ΓΑΣ Παλαμά.


Η διοίκηση του ΓΑΣ Παλαμά , μέσω του προέδρου του κ. Δημήτρη Μπιρνάρα , ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Σερίφη για την καινούρια χρονιά,  που βρίσκει την ομάδα για πρώτη φορά στην Α2 ΕΣΚΑΘ.