Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Ζωντανά η κλήρωση της STOIXIMAN.GR Basket League


Αναλυτικά:
"Οι φίλοι του μπάσκετ και της STOIXIMAN.GR Basket League θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν live για την αυριανή (5/9, 18:30) κλήρωση του 26ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη και στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», από την ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ (www.esake.gr).

Ευρωμπάσκετ 2017: Δηλώσεις Μίσσα-Πρίντεζη-Μπόγρη


Την αποφασιστικότητα που υπάρχει στην Εθνική για αντίδραση μετά τις ήττες από Γαλλία και Σλοβενία μετέφεραν ο Κώστας Μίσσας, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Γιώργος Μπόγρης μετά την προπόνηση της ελληνικής ομάδας στην «Ελσίνκι Αρένα».

Το πανόραμα των 3 πρώτων αγωνιστικών του Ευρωμπάσκετ2017


Α’ Όμιλος
1η αγωνιστική (31/8)
Σλοβενία-Πολωνία 90-81
Ισλανδία-Ελλάδα 61-90
Γαλλία-Φινλανδία 84-86

BasketBall Star Kids AET BC έναρξη ακαδημιών 2017-18


"BasketBall Star Kids AET BC : Βασικός στόχος της δημιουργίας και της λειτουργίας των ακαδημιών basket της Α.Ε.Τ είναι η σωστή εκμάθηση των βασικών αρχών του αθλήματος ,

B.C. Volos : Έναρξη αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας


Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις 7μ.μ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος .

Έναρξη προπονήσεων της Ακαδημίας μπάσκετ του Αιολικού Βόλου


 Ξεκίνησε τις προπονήσεις η ακαδημία μπάσκετ του Αιολικού Βόλου την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου  2017   στο γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας.

Φωτορεπορτάζ από τον Φιλικό αγώνα Νίκη Βόλου - Ίωνας Βόλου


Γ.Σ.Σοφάδων: Αγιασμός για τη νέα αθλητική χρονιά


"Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος αγιασμός του συλλόγου. 

Έναρξη για την Ακαδημία μπάσκετ του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας


Η πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις Ακαδημίες του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας, θα συνεχιστεί και φέτος με αμείωτους ρυθμούς , καθώς από σήμερα Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, γίνετε η έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς για τις ακαδημίες του συλλόγου,  από τους υπεύθυνους προπονητές: