Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Έκανε το «μπρέϊκ» ο Ολυμπιακός, 65-75 τον Παναθηναϊκό - Δηλώσεις Σφαιρόπουλου και Πασκουάλ


Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που έκανε το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Stoiximan.gr Basket League. Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 75-65 στο ΟΑΚΑ του Παναθηναϊκού Superfoods κάνοντας το 1-0 στη σειρά.

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα μίνι Α.Ο.Καλαμπάκας - Σπάρτακος Τρικάλων


Α.Ο.Καλαμπάκας - Σπάρτακος Τρικ.............64-17
Διαιτητής: Παπαδημητρίου - Γεωργούλας.
Καλαμπάκα  (Σπανός ) Τσαγκρασούλης , Σινανης , Γετερίδης,  Παπακώστας,  Παπαγεωργίου , Γκανταλης,  Τάμπας , Μάνθος,  Τσιάκαλος,  Παπατζιμόπουλος,  Πλιάγκας.
Σπάρτακος Τρικάλων (Κατσανός Κ) Κατσανός Στ., Δάλας, Πουλιανίτης Δ., Αλευράς, Καραμέτας, Λιάκος , Πουλιανίτης Μ., Χαραλάμπους ,  Στεργίου, Πουλιανίτης Χ., Καραγιάννης , Μίσιος.

Αποτελέσματα αγώνων Μίνι - Παμπάιδων Τρικάλων 2-3/6


Αποτελέσματα
Μίνι
ΚΡΟΝΟΣ - ΜΑΓΟΙ.............................46-36
ΑΙΟΛΟΣ 1 - ΑΕΤ.........................35-36(33-33κ.α.)
ΑΙΟΛΟΣ 2 - ΔΑΝΑΟΙ........................70-30
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΦΟΥΝΤΑΣ..............31-43
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ..........64-17

Σε καθαρισμό της Πλαζ του Ανάβρου προχώρησαν οι Ακαδημίες της Νίκης Βόλου


Οι Ακαδημίες μπάσκετ της Νίκης Βόλου σε συνεργασία με το τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προχώρησαν χθες  Σάββατο 2 Ιουνιόυ στον καθαρισμό της Πλαζ του Ανάβρου καθώς και των γύρω χώρων.

Η Νίκη Λευκάδας στο Fiba EuroCup


Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας ενημερώνει τα μέλη του και το φίλαθλο κοινό ότι έλαβε την απόφαση να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο (Fiba EuroCup) 2018-19, κατόπιν της πρόσκλησης που δέχτηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Έκανε το «μπρέϊκ» ο ΠΑΟΚ , 81-79 τον Προμηθέα - Δηλώσεις Παπαθεοδώρου και Γιατρά


Ο ΠΑΟΚ έκανε το «μπρέϊκ» στην Πάτρα, επικράτησε του Προμηθέα (81-79) και πήρε προηγούμενος με 1-0 το πλεονέκτημα της έδρας στην σειρά των αναμετρήσεων των πλέι οφ για την 3η θέση της τελικής βαθμολογίας της STOIXIMAN.GR Basket League.

Τελετή λήξης για τις ακαδημίες της ΑΕΛ


Η ΑΕΛ – Τμήμα Μπάσκετ Ακαδημίες ενημερώνει τους αθλητές των τμημάτων του σωματείου ότι την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 στις 19:00, στη Δημοτική Πισίνα (Pisina Summer Coffee Bar) Νεάπολη Λάρισας θα λάβει μέρος η τελετή λήξης των τμημάτων.

Γιατρόπουλος-Γκαρτζονίκας Χ.-Μπούγλος Π. αξιολογήθηκαν να σφυρίζουν στην Γ' Εθνική


Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου επιλογής Διαιτητών στην Γ’ Εθνική, το ΔΣ της ΟΔΚΕ λαμβάνοντας υπόψη την αγωνιστική παρουσία, τις γραπτές και αγωνιστικές εξετάσεις αλλά και την αναπλήρωση Διαιτητών  στους πίνακες από αποχωρήσεις, αξιολόγησε στην Γ΄ Εθνική κατηγορία τους παρακάτω: