Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Το πανόραμα των αγώνων του 29ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων


Το πανόραμα των αγώνων της Τελικής Φάσης του 29ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων μετά την 3η αγωνιστική ημέρα έχει ως εξής: 

ΠΑΟΚ – Κεραυνός Αγίου Γεωργίου 79-56 (Πανελλήνιο Κορασίδων) Δηλώσεις Λέξα Τζημορώτα


Τη δεύτερη νίκη του σημείωσε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με 79-56 του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γρεβενών, στο πλαίσιο της 3ηςαγωνιστικής της Τελικής Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Τσοτύλι Κοζάνης.

ΑΟ Χανίων – Έσπερος Πάτρας 50-39 (Πανελλήνιο Κορασίδων) . Δηλώσεις Δερμιτζάκη και Νάτσκου


Τα Χανιά σημείωσαν τη δεύτερη νίκη τους στην 3η αγωνιστική της Τελικής Φάσης του πανελλήνιου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Τσοτύλι, καθώς επικράτησαν με 50-39 του Έσπερου Πατρών.

Ιάσων Κολωνού – Κρόνος Αγίου Δημητρίου 66-72 (Πανελλήνιο Κορασίδων) . Δηλώσεις Μποσγανά και Λαλέογλου


Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου πέτυχε την τρίτη του νίκη στην Τελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Τσοτύλι, καθώς επικράτησε με 66-72 του Ιάσων Κολωνού. 

Σε νέα γραφεία θα χτυπά η καρδιά του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ


Στο νέο του… σπίτι θα στεγαστεί τις επόμενες ημέρες ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, αφού ολοκληρώνονται οι εργασίες διαμόρφωσης των γραφείων του συλλόγου.

Προσθήκες με παρόν και μέλλον για την Ολύμπια με Έφη Πατούνη και Μαρία Μπενέκη


Η Ολύμπια Λάρισας ως επιπλέον σημαντικό στόχο στον σχεδιασμού της επόμενης σεζόν, εκτός από την διατήρηση του βασικού κορμού, κινήθηκε  ώστε να εμπλουτίσει το ρόστερ κυρίως με παίκτριες νεαρές σε ηλικία, αλλά έτοιμες για να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους και να αποκτήσουν ρόλο σε μια ομάδα εθνικής κατηγορίας.

Ανανεώσεις και μεταγραφές για το αντρικό/εφηβικό τμήμα του Basketball Club Larissa

Δυναμικά κινείται το Basketball Club Larissa  στελεχώνοντας το ρόστερ του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑΘ, αλλά και στο εφηβικό πρωτάθλημα μόλις τη δεύτερη χρονιά ζωής του και μετά την έναρξη της συνεργασίας με τον Μύτικα Λάρισας..

Φωνές, χαμόγελα και πολύ μπάσκετ στην τελετή λήξης του Γ.Σ.Αλμυρού

Δύο μέρες 26 και 27 Ιουνίου το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αλμυρού πλημμύρισε από φωνές, χαμόγελα, πειράγματα μεταξύ γονιών και παιδιών αλλά κυρίως από άφθονο ΜΠΑΣΚΕΤ.