Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Αποτελέσματα Euroleague (30/9/2021) vid

 
Αποτελέσματα
Αγωνιστική ημέρα: 1 

Ορισμοί Διαιτητών-Κομισάριων Α1 Ανδρών (1η αγωνιστική, 2-3/10)




Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 1ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, είναι οι εξής:

Προσθήκη με Ηρακλή Αμβροσίου ο Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής»

Ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής», ανακοίνωσε την προσθήκη του Ηρακλή Αμβροσίου στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στην ΚΑΕ Λάρισα.

Το www.esake.gr συνεχίζει τα αφιερώματα στις ΚΑΕ της Stoiximan Basket League 2021-22, του 3ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος, που κάνει τζάμπολ μεθαύριο Σάββατο (2/10), με την Λάρισα.

Ενωτικό κλίμα στην Καρδίτσα από Αναγέννηση και ΑΣΚ.

Σε ενωτικό κλίμα και με πολύ καλή διάθεση οι διοικήσεις  της Αναγέννησης Καρδίτσας και του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ δειπνήσανε μαζί το βράδυ της τρίτης και συζητήσανε βασικά θέματα της κάθε προσπάθειας!

Ενισχύθηκε με Σταμάτη Κρεμμύδα η Αναγέννηση Καρδίτσας

Σε μια ακόμη μεταγραφική προσθήκη προχώρησε η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Σταμάτη Κρεμμύδα. 

Σειρά επαφών με τις ομάδες είχε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος.(Φώτο)

Τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις και συνομιλίες με τις διοικήσεις των ομάδων άρχισε από χθες ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος.

Τεχνικός Διευθυντής στο Γ.Σ. Τυρνάβου Λέοντας ο Ζυγελόπουλος Αχιλλέας.

Η Διοίκηση του Γυμναστικού Σωματείου Τυρνάβου Λέοντας ,με γνώμονα την ανάπτυξη των Ακαδημιών του συλλόγου σε υψηλά επίπεδα, ανακοίνωσαν ότι καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή όλων των τμημάτων αναλαμβάνει ο καταξιωμένος στον χώρο Αχιλλέας Ζυγελόπουλος.