Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Συγχαρητήριο Ικάρων Τρικάλων για τις ανόδους των Θεσσαλικών ομάδων

Η οικογένεια των Ικάρων Τρικάλων εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του ΑΟ Τρίκαλα για την άνοδό της στη Γ'Εθνική κατηγορία μέσω της ανακατάταξης των ομίλων. 

Άνοδος για πρώτη φορά στην Γ' Εθνική για τον Γ. Σ. Σοφάδων!!

Το όνειρο της ανόδου στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής γίνεται πραγματικότητα για την ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Σοφάδων!

Στην Γ΄ Εθνική Γ.Σ. Αγριάς , Γ.Σ. Σοφάδων και ΑΟ Τρίκαλα. (Το επίσημο έγγραφο)

H EOK ανακοίνωσε ότι ενόψει αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ανδρών,  οι ομάδες που έχουν σειρά προτεραιότητας ανόδου από το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ  είναι :

Ιστορική άνοδος στη Γ’ Εθνική για τον Α.Ο.Τρίκαλα!!

Ιστορική μέρα σήμερα για τον ΑΟΤ, αφού μετά από απόφαση της ΕΟΚ η Τρικαλινή ομάδα ανέρχεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία , για πρώτη φορά στην ιστορία της. 

Μπαράζ ανανεώσεων από την Ανάληψη.

Σε 12 ανανεώσεις από το περσινό ρόστερ προχώρησε η ομάδα της Ανάληψης για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 .

Στην Β΄ Εθνική Αναγέννηση Καρδίτσας , ΑΓΣ Ιωαννίνων και Ολυμπιακός Βόλου. (Το επίσημο έγγραφο)

H EOK ανακοίνωσε ότι για τον περιορισμό του οικονομικού Κόστους μετακινήσεων λόγω κόβιντ 19, μεταφέρονται οι ομάδες της Θεσσαλονίκης στον 4ο όμιλο της Β Εθνικής κατηγορίας.

Επίσημα στην Γ΄ Εθνική η Αγριά!!!

Η Αγριά με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι αποδέχτηκε την πρόσκληση της ΕΟΚ να συμμετέχει την ερχόμενη χρονιά στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 

Επίσημα στην Β΄ Εθνική η Αναγέννηση Καρδίτσας!!!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι αποδέχτηκε την πρόσκληση της ΕΟΚ να συμμετέχει την ερχόμενη χρονιά στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. 

Την Πέμπτη 19/8 η κλήρωση των Εθνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι η κλήρωση των Εθνικών Πρωταθλημάτων (Α2 Ανδρών, Β΄ Εθνική Ανδρών, Γ’ Εθνική Ανδρών, Α1 Γυναικών, Α2 Γυναικών), καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών και Γυναικών, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19/8) στις 12.00 στα γραφεία της ΕΟΚ, χωρίς την παρουσία του κόσμου.

ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας: Ενίσχυση στους ψηλούς με Χάλαρη !!!

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ανακοίνωσε την προσθήκη του Στέλιου Χάλαρη στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.