Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Το πανόραμα της 4ης ημέρας του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων

Μετά την ολοκλήρωση της τέταρτης ημέρας της Τελικής Φάσης του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός» στην Καισαριανή, τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και οι επόμενοι αγώνες έχουν ως εξής:

Παναθλητικός Συκεών – ΟΦΗ 80-36 (Πανελλήνιο Κορασίδων) Δηλώσεις-Φώτο

Ολοκληρώθηκε η τέταρτη ημέρα της Τελικής Φάσης του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός» στην Καισαριανή. Στο τρίτο αγώνα της ημέρας ο Παναθλητικός επικράτησε 80-36 του ΟΦΗ και εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή.  

Δαμουλάκη: «Θέλουμε πρώτα εμείς να δείξουμε κάτι καλύτερο»

Η Γεωργία Δαμουλάκη, όπως και οι συμπαίκτριές της δεν μπορούσαν να κρύψουν τη στενοχώρια τους μετά την ήττα από την Πολωνία στην πρεμιέρα του European Challenger στο Ηράκλειο Κρήτης.

Γερεουδάκης: «Η έλλειψη αγώνων δημιουργεί προβλήματα»

Η Εθνική Νεανίδων δεν κατάφερε να δείξει το καλό πρόσωπο που θα ήθελε στην πρεμιέρα της στο European Challenger στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ξεκίνημα με ήττα για την Εθνική Νεανίδων στo European Challenger (Φώτο)

Η Εθνική Νεανίδων μπήκε με το… αριστερό στo European Challenger που φιλοξενείται στο Ηράκλειο Κρήτης. Στην πρεμιέρα του τουρνουά ηττήθηκε 61-37 από την Πολωνία. Αύριο (28/7) στις 18.00 θα αντιμετωπίσει την Γαλλία.

Παναθηναϊκός-Απόλλων Πτολεμαΐδας 59-65 (Πανελλήνιο Κορασίδων) Δηλώσεις-Φώτο

 

Συνεχίζεται στην Καισαριανή η Τελική Φάση του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός». Ο δεύτερος αγώνα της ημέρας κρίθηκε στην παράταση με τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας να κατακτά τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό με 65-59.  

Κρόνος Αγίου Δημητρίου – Άμιλλα 81-47 (Πανελλήνιο Κορασίδων) Δηλώσεις-Φώτο

 

Τέταρτη ημέρα της Τελικής Φάσης του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός» στην Καισαριανή.  Στον πρώτο αγώνα της ημέρας ο Κρόνος επικράτησε της Άμιλλας με 81-47.

ΕΟΚ : Πρόσκληση για Γενική Συνέλευση και Εκλογές στις 12 Σεπτεμβρίου - Χρήσιμες πληροφορίες.

Με ομόφωνη απόφαση του, το προσωρινό Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. προκήρυξε Γενική Συνέλευση και Εκλογές για την 12η Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00, στο Ο.Α.Κ.Α.

Ζωντανά ο αγώνας Ελλάδα - Πολωνία (FIBA U18 WOMEN'S European Challenger 2021)

Δείτε ζωντανά ΟΛΟΥΣ τους αγώνες για το 32ο Πανελλήνιο Κορασίδων.(4η μέρα)

27/07, 13.00 ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του ημιτελικού και του τελικού εφήβων Θεσσαλίας.

Η ΕΣΚΑΘ προχώρησε  στον ορισμό ημερομηνιών διεξαγωγής του ημιτελικού και του τελικού εφήβων Θεσσαλίας , οι οποίοι θα διεξαχθούν με τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα της Ε.Ο.Κ. και της Γ.Γ.Α. .