Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Ήττα και στο δεύτερο φιλικό από το Βέλγιο με 86-72 για την Εθνική Γυναικών - Δηλώσεις Κεραμιδά.(vid)


Στο δεύτερο φιλικό απέναντι στο Βέλγιο η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε στην πόλη Σαρλερουά με 86-72, ένα σκορ που την «αδικεί», καθώς παρουσίασε για μεγάλο χρονικό διάστημα στον αγώνα καλό πρόσωπο και ουσιαστικά «πλήρωσε» την κούραση στο τέλος της αναμέτρησης.

Ιωάννα Χατζηλεοντή: «Του χρόνου να ακούσουμε στο τέλος και τον Εθνικό Ύμνο»


Όλες, και οι δώδεκα, της Εθνικής Κορασίδων είχαν ένα λόγο να στενοχωριούνται και να χαίρονται. Η Ιωάννα Χατζηλεοντή είχε από δύο.

Έλενα Μποσγανά : «Η Εθνική Ομάδα δεν είναι κάτι δεδομένο, είναι ευλογία»


Η ενέργεια προσωποποιημένη και ένα γέλιο μεταδοτικό, πακέτο με έναν αυτοσαρκασμό που δεν ταιριάζει στα 15 της χρόνια κι ένα σουτ που μπορεί να είναι το μεγαλύτερο όπλο της.

Αύριο η "πρώτη " για την ομάδα της Ιωλκίας.


Η ανακοίνωση:
«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η ομάδα μας ξεκινάει την προετοιμασία της για τη σεζόν 2018-2019 την ερχόμενη ΔΕΥΤΕΡΑ 27/8 και ώρα 20:00 στο ΕΑΚ (στίβο).

Ξεκίνημα προπονήσεων και εγγραφών στις 3/9 για την ακαδημία της ΑΕΒΔ.


Την έναρξη προπονήσεων και εγγραφών για τις ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου , οι οποιες ξεκινούν τη Δευτέρα 3/9 , ανακοίνωσε η ΑΕΒΔ.

Ενδιαφέρον για Κνέζεβιτς από το Μαρούσι.


Τον  Μαυροβούνιο σέντερ Στέφαν Κνέζεβιτς (2.07μ), που πέρυσι αγωνιζόταν με την ΑΕΛ, έχει βάλει στο στόχο ο Κώστας Κεραμιδάς για να γεμίσει τη ρακέτα του Αμαρουσίου.

Ευχές του BC Volos για την εκλογή του Ιωάννη Καρακατσούνη στο Δ.Σ του ΣΕΠΚ .


Η ανακοίνωση:
«ΣΤΟ Δ.Σ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΏΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΣΕΠΚ) ΓΙΑ ΔΕΎΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΗ ΘΗΤΕΊΑ Ο ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉΣ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΜΑΣ Κ.ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΝΗΣ ΙΩΆΝΝΗΣ. ..ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟ...ΜΈΤΑ ΤΊΣ ΣΗΜΕΡΙΝΈΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Αρχίζουν οι εγγραφές στην ακαδημία της Αναγέννησης Καρδίτσας


Στις 27/8/2018 ξεκινάνε οι εγγραφές για την ακαδημία μπάσκετ της Αναγέννησης Καρδίτσας.
Στα τμήματα της ακαδημίας μας μπορουνε να εγγραφούν παιδιά γεννημένα από το 2012 και μεγαλυτερα,αγόρια και κορίτσια ..

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Σ.Δ.Κ.Μαγνησίας για την απώλεια του Σταύρου Βλάικου.

Τα θερμά του συλλυπητήρια , για την αιφνίδια απώλεια του Σταύρου Βλάικου, εξέφρασε στην οικογένεια και τους οικείους του , με ανακοίνωσή του ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

Δέσποινα Παπαροϊδάμη: «Το αξίζαμε από πέρυσι»



Η Δέσποινα Παπαραοϊδάμη σκεφτόταν τον τελικό... Αλλά σκεφτόταν και το πέρυσι. Πριν το νήμα των σκέψεων την επαναφέρει στη λέξη κλειδί του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων. Τη λέξη «άνοδο». Και γι’ αυτήν το φινάλε ήταν γλυκόπικρο.

Φωτορεπορτάζ από τις απονομές του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων .

 

Λαμπρινή Πολυμένη: «Τεράστια τιμή οι ευχές της Γυναικών»


«E, εντάξει... Δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα στον τελικό...» Λίγο μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων, η Λαμπρινή Πολυμένη, στα 15 της, το βρίσκει δύσκολο να «χωνέψει» τήν ήττα από την Σουηδία και να χαρεί για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.

Τούλα Καλέντζου: «Αυτές θα παραλάβουν τη σκυτάλη»


Η πρώτη θέση δεν ήρθε, ήρθε όμως η άνοδος στην Α’ Κατηγορία και το ασημένιο μετάλλιο για την Εθνική Κορασίδων.

Ευχαριστεί τους χορηγούς τoυ ο Γ.Σ. Φαρσάλων .

Η ανακοίνωση:
Η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων ευχαριστεί θερμά τους μεγάλους χορηγούς οι οποίοι την περσινή σεζόν στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια του Συλλόγου στην Β Εθνική κατηγορία και με την πολύτιμη βοήθεια τους ήταν δίπλα σε ότι χρειάστηκαν οι αθλητές και οι άνθρωποι του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων.

Χατζηλεοντή και Μποσγανά στην καλύτερη πεντάδα του Ευρωπαϊκού Κορασίδων - MVP η Χατζηλεοντή.(φώτο)


Όχι μία, αλλά δύο Ελληνίδες βρέθηκαν στην καλύτερη πεντάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 Β’ Κατηγορίας στο Μαυροβούνιο.