Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

ΕΚΑ Αθήνας - ΣΠΑΚ Λάρισας 74-62 (Πανελλήνιο Βετεράνων)


Νέα  ήττα για τον Σύλλογο Παλαιμάχων  Καλαθοσφαιριστών Λάρισας αυτή τη φορά απο την ΕΚΑ Αθήνας 40+ με 74-762, για την δεύτερη ημέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος  μπάσκετ βετεράνων .

Τα φύλλα αγώνα της Α2 Εθνικής.Ανδρών (11/5/2019)


Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Α2 Ανδρών. Μετά τον Ιωνικό Νίκαιας, που εξασφάλισε την άνοδο απευθείας ως πρωταθλητής, το δεύτερο εισιτήριο για την Α1 θα κριθεί σε playoffs. Ο δεύτερος Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τον πέμπτο Χαρίλαο Τρικούπη (2-0) και η τρίτη Καρδίτσα την τέταρτη Καστοριά (1-1), σε σειρές που κρίνονται στις τρεις νίκες και με τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου να μεταφέρονται.

Νίκη επί της Καβάλας και τρίτη θέση για τον Α.Σ. Καρδίτσας


Ο Α.Σ. Καρδίτσας αν και δυσκολεύτηκε, τελικά επικράτησε της Καβάλας με 81-75 και σε συνδυασμό με τα άλλα  αποτελέσματα τερμάτισε στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής , αποκτώντας έτσι και το πλεονέκτημα έδρας για τα ημιτελικά των play off ανόδου στην basket League.

Με ήττα έκλεισε τη χρονιά ο Ερμής Αγιάς

Με ήττα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Ερμής Αγιάς Λάρισας, αφού στο κλειστό του Αιγάλεω έχασε με 101-80 από τον Διαγόρα και έμεινε στην πενταπλή ισοβαθμία εκτός play off.

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Α2' Εθνικής (30η αγωνιστική) Τα ζευγάρια των play off και play out


Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών, είναι: