Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Ανανέωσε με Basketball Club Larissa ο Νίκος Μαχαιρίδης.

Με ανακοίνωσή του το Basketball Club Larissa έκανε γνωστή την συνέχιση της συνεργασίας με τον νεαρό ταλαντουχο αθλητή Νίκο Μαχαιρίδη.

Sold Out το αποψινό παιχνίδι της Εθνικής Εφήβων με την Φινλανδία


Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Φινλανδία απόψε (21.15, ΕΡΤ) για μια θέση στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18  και το ΚΓ Νέας Ιωνίας θα είναι κατάμεστο.

Η 12άδα της Εθνικής Νέων Γυναικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β’Κατηγορίας)


Για την Πρίστινα του Κοσόβου αναχωρεί αύριο το πρωί η Εθνική Νέων Γυναικών προκειμένου να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β’Κατηγορίας) που αρχίζει το προσεχές Σάββατο.


Νέα φιλική ήττα από τη Μεγάλη Βρετανία για την Εθνική Νέων Γυναικών


Το τελευταίο της φιλικό έδωσε η Εθνική Νέων Γυναικών πριν από τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β’ κατηγορίας) που θα διεξαχθεί 3-11 Αυγούστου στην Πρίστινα του Κοσόβου.

Ενσωματώθηκε στην Εθνική Ανδρών και ο Καλάθης


Πλήρης συνεχίζει από σήμερα την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας η Εθνική Ανδρών.

Στην προετοιμασία της Εθνικής Παμπαίδων (U14) ο Αλέξης Μανώλης του Κεραυνού.


Σε διεθνές τουρνουά στην Ισπανία θα συμμετάσχει η Εθνική Παμπαίδων (U14).  Η αποστολή θα συγκεντρωθεί τη Δευτέρα 5/08/2019 και ώρα 08.30 στα γραφεία της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη και αντίστοιχα στο ΟΑΚΑ στις 15.30 προκειμένου να γίνει αναχώρηση για προετοιμασία στη Μεσσήνη.

Ποιες κάλεσε ο Βασίλης Μασλαρινός στην Εθνική Γυναικών.για το τουρνουά στην Κίνα.


Σε διεθνές τουρνουά στην Κίνα θα συμμετάσχει το διάστημα 16-18 Αυγούστου η Εθνική Γυναικών.

Αναχωρεί για τουρνουά στην Πόρτογαλία η Εθνική Κορασίδων - Το πρόγραμμα και η σύνθεση της ομάδας


Η Εθνική Κορασίδων αναχωρεί με προορισμό το Πόρτο όπου θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 που θα διεξαχθεί 22-30 Αυγούστου στα Σκόπια.

Το πρόγραμμα και η σύνθεση της ελληνικής ομάδας στο 3X3 U18 Europe Cup


Η προκριματική φάση του 3Χ3 U18 Europe Cup θα διεξαχθεί σε τρεις πόλεις. Η ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί στο Τσολνόκ της Ουγγαρίας στις 3 και 4 Αυγούστου με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης (6-8/9).

Ελλάδα-Φινλανδία ζωντανά στις 21:15 από το Βόλο για την πρόκριση στους "8" του Ευρωπαϊκού Εφήβων


Αύριο 1/8 η παρουσίαση και media day της Εθνικής Ανδρών.


Αύριο Πέμπτη 1η Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι θα  πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της Εθνικής Ανδρών και η καθιερωμένη επαφή των μελών της ομάδας με τα ΜΜΕ.

Καράμπελας: «Θα τα δώσουμε όλα»– Ρογκαβόπουλος: «Το πιο σημαντικό της διοργάνωσης»


Η Εθνική Εφήβων προετοιμάζεται για τον αυριανό (31/9, 21.15, ΕΡΤ) αγώνα με την Φινλανδία. Το πρώτο «τελικό» της διοργάνωσης, αφού μπαίνουμε πλέον στη σειρά των νοκ άουτ παιχνιδιών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 στο Βόλο. Η νίκη θα φέρει την ελληνική ομάδα στην οχτάδα, η ήττα θα την οδηγήσει στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 9-16.

Μέχρι 9/8 η καταθέση φακέλου για την πλήρωση της κενής θέσης στην Α1.


Η Επιτροπή Ειδικής Αδειοδότησης προσκαλεί τα αθλητικά σωματεία και τις Κ.Α.Ε.
που δικαιούνται να συμμετάσχουν στη διαδικασία που προβλέπεται στον ισχύοντα Κανονισμό Ειδικής Αδειοδότησης για την πλήρωση της κενής θέσης στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 2019 -2020,