Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Έκανε το 2-1 και πήρε κεφάλι στη σειρά των τελικών ο Παναθηναϊκός


Προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου πήρε ο Παναθηναϊκός Superfoods. Σε μία φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα έπειτα από την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, οι «πράσινοι» επικράτησαν με 73-58 του Ολυμπιακού και έκαναν το 2-1 στη σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Basket League.

Η Δ.Ε. Αστυνομικών Πρωταθλητές ΕΠΑ Δήμου Τρικκαίων!!!!! (φώτο+vid)


Σ' ένα όμορφο τελικό που έγινε σήμερα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων , χρειάστηκε η παράταση (50-50κ.α.) ώστε η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών να επικρατήσει της Ε.Ε.Φρουρά Κ.Κ. Τρικάλων με 58-55 και να αναδειχθεί πρωταθλήτρια ομάδα Εργαζομένων – Παλαιμάχων – Ανέργων Δήμου Τρικκαίων.

Τρίτη θέση για τους Αγροκτηνοτρόφους Φαρκαδώνας στο πρωτάθλημα εργαζομένων Τρικάλων (φώτο)


Στον μικρό τελικό του 1ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εργαζομένων – Παλαιμάχων – Ανέργων Δήμου Τρικκαίων, οι Αγροκτηνοτρόφοι Φαρκαδώνας επικράτησαν  των Εθελοντών Τρικάλων με 44-38 και κατελαβαν την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα .

Στις 18/6 η τελετή λήξης του B.C.VOLOS με παρουσία του Αργύρη Καμπούρη


Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :
«Η ομάδα μας τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου διοργανώνει την τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 για τα τμήματα υποδομής της με την παρουσία μεγάλων ονομάτων από τον χώρο του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Παρουσίαση των ομάδων του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 Γυναικών (Βόρειος Όμιλος) - ρόστερ - πρόγραμμα


Οι πρωταθλήτριες ομάδες από τους συνδέσμους ΕΣΚΑΘ , ΕΚΑΣΚΕΜ, ΕΣΚΑΒΔΕ, ΕΚΑΣΔΥΜ και  ΕΚΑΣΑΜΑΘ, θα προσπαθήσουν να πετύχουν την άνοδο στην Α2 Εθνική , στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου που θα διεξαχθεί από 20-24 Ιουνίου στο κλειστό της Νεάπολης Θεσσαλονίκης .

AET BC – Γόμφοι 61-32 (Παμπαίδων Τρικάλων)


AET BC – Γόμφοι............ 61-32
Δεκάλεπτα: 11-11, 26-22, 39-30, 61-32
Διατητές : Χλωρός Χ. - Γκότας Α.
ΑΕΤ BC (ΓΚΟΤΑΣ ΧΡ.) Σαββουλίδης, Αλεξανδρόπουλος Αργ. , Αλεξανδρόπουλος Αν. , Καρκανιάς, Κωστούλας, Μπαμπούρης Α., Τσιάνας, Τσαρουχάς, Κόκκας, Αλεηανδρόπουλος Κ.
ΓΟΜΦΟΙ (ΜΕΡΙΣΙΩΤΗ Α.) Τσίολας, Καραχάλιας, Σοφογιάννης, Καρακικές, Κούβελας